Liquity Protocol sadece 10 günde 1 milyar dolarlık rakama ulaştı
Liquity Protocol sadece 10 günde 1 milyar dolarlık rakama ulaştı

Bu kripto para piyasaya sürüldükten 48 saat sonra muazzam değerlere ulaştı – ralli devam eder mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2017’de tasarlanan nispeten bilinmeyen bir kripto varlığı, piyasaya sürüldükten 48 saatten kısa bir süre sonra piyasa değeri itibariyle 500 milyon doların üzerine çıktı.

The Graph

The Graph (GRT), kullanıcıların blok zincirindeki verileri merkezi olmayan bir şekilde sorgulamasını sağlayan Ethereum tabanlı bir indeksleme protokolüdür. The Graph’in varlığından önce, ekipler blockchain’den yüksek kaliteli verileri çıkarmanın son derece zor olduğunu ifade ediyorlardı

“The Graph’tan önce, ekiplerin özel indeksleme sunucuları geliştirmesi ve çalıştırması gerekiyordu. Bu, önemli mühendislik ve donanım kaynakları gerektirdi ve merkezsizlik için gerekli olan önemli güvenlik özelliklerini kırdı.”

Web 3.0’ın Google’ı olarak adlandırılan The Graph, tüketicilerin veya son kullanıcıların blockchain verilerine verimli bir şekilde erişmesini sağlamak için bir bireyler ağına dayanıyor. Dizin oluşturucular, dizin oluşturma ve sorgu işleme gibi hizmetler sağlamak için GRT’yi görevlendiren node operatörleridir. GRT şeklinde sorgu ücretlerinden gelir elde ederler.

Yetki verenler, node çalıştırmak istemeyen, ancak yine de bir dizin oluşturucu adına GRT’yi stake ederek ağ güvenliğine katkıda bulunabilen kişilerdir. Hizmetleri karşılığında, indeksleyici ücretlerinin ve ödüllerinin bir kısmını kazanırlar.

Küratörler genellikle GRT’yi indeksleyicilere protokol tarafından hangi API’lerin veya alt grafiklerin indekslenmesi gerektiğini işaret etmek için dağıtan geliştiricilerdir.

The Graph teknolojisi

The Graph teknolojisi, merkezi olmayan borsa Uniswap (UNI), türev ticaret platformu Synthetix (SNX) ve borç verme protokolü Aave dahil olmak üzere üst düzey merkezi olmayan finans (DeFi) projelerine güç sağlamak için halihazırda kullanılmaktadır.

18 Aralık’taki lansmanından saatler sonra, GRT’nin piyasa değeri 19 Aralık’ta 165 milyon dolardan 521 milyon dolara çıktı. Fiyat açısından, GRT lansman gününde 0.135 $ ‘dan 19 Aralık’ta 0.569 $’a yükseldi ve 48 saatlik bir dönemde %321’in üzerinde bir artışı temsil etti.

Tanınmış kripto analisti ve trader Josh Rager, 94.700 takipçisine GRT’yi yakından takip etmeleri gerektiğini söylüyor.

“GRT’ye dikkat edin. DeFi Plus’ta gerçek çalışan ürün. Birçoğu GRT’yi veya Uniswap’in şu anda The Graph’te çalıştığını anlamıyor. Zaten en iyi borsalarda listelenmiş durumda. GRT’nin potansiyelini büyük bir DeFi oyuncusu olarak görmek çok kolay.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin