Bu kripto para, piyasa toparlanmasına tekrardan öncülük ediyor! Güçlü bir yükselişle karşı karşıya!
Bu kripto para, piyasa toparlanmasına tekrardan öncülük ediyor! Güçlü bir yükselişle karşı karşıya!

Bu kripto para, piyasa toparlanmasına tekrardan öncülük ediyor! Güçlü bir yükselişle karşı karşıya!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Monero, son 24 saatte %8’lik bir fiyat artışıyla kripto para piyasası toparlanmasına bir kez daha öncülük ediyor. Monero, Coinbase de dahil olmak üzere bazı borsalar tarafından başlatılan düzenleyici baskının ardından popülaritesinde ani bir artış elde etti.

Monero (XMR), birçok kripto para borsasının CEO’larının dijital varlıkları borsa bakiyelerinde tutma konusundaki görüşlerini dile getirmesinden ve kullanıcıları soğuk cüzdanlardaki varlıklarını geri çekmeye çağırmasından sonra kazandı.

XMR Chart

XMR güçlü bir artış yaşıyor!

Bir dizi yasak ve hesap sınırlaması, Avrupa ve ABD düzenleyicilerinin merkezi kripto para birimi borsalarını belirli kullanıcıların hesaplarını dondurmaya zorlamasının ardından piyasaya çıktı. Borsalardan gelen böyle bir eğilim, Monero dahil olmak üzere özel kripto para birimlerinin popülaritesinde bir artışa neden oldu.

Monero (XMR), Ocak ayının sonundan bu yana değerine %27’nin üzerinde değer kazandı ve hatta Binance’deki likidite eksikliği nedeniyle bir noktada 278 dolarlık yerel en yüksek seviyeye ulaştı. Piyasadaki satın alma gücü sayesinde, finansal piyasalardaki küresel düşüş eğilimine rağmen altcoin yükseliş trendinde kaldı.

Göreceli Güç Endeksi gibi teknik analiz göstergelerine göre, gösterge değeri 55’in üzerinde olduğu için XMR şu anda yerel yükseliş trendinde hareket ediyor. Pozitif fiyat performansına ek olarak, Monero’nun kapitalizasyonu 3.37 milyar dolara yükseldi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin