E-posta sunucusunun hacklenmesi, Celsius sahiplerinin kimlik avı saldırıları tarafından hedef alındığını gösteriyor
E-posta sunucusunun hacklenmesi, Celsius sahiplerinin kimlik avı saldırıları tarafından hedef alındığını gösteriyor

Bu kripto para borsası hackerlara ödeme yapıyor – işte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Brezilya’dan bir kripto para borsası, beyaz şapkalı bilgisayar korsanlarına güvenliğini hackleyerek test etmeleri ve her gün daha iyi bir hizmet sunmalarına yardımcı olmaları için para ödüyor.

Hackerlara ödeme

Brezilya’daki en büyük ikinci kripto para birimi borsası olan BitcoinTrade, bilgisayar korsanlarını platformundaki hataları bulmaya ve bunları para karşılığında rapor etmeye teşvik eden bir program oluşturmak için BugHunt ile bir ortaklık duyurdu.

Fikrin iki ana hedefi vardır. Bir yandan BitcoinTrade’in kalite standartlarını iyileştirmeyi hedefliyor. Öte yandan, yeteneklerini yasal amaçlar için kullanan bilgisayar korsanları olan beyaz şapka korsanlığı sahnesini tanıtmayı bekliyor.

Brezilya’nın başlıca veri sızıntıları, halk arasında pek çok alarma neden oluyor

BitcoinTrade’in kararı Brezilya’nın siber güvenlik endüstrisi için son zamanlardaki endişe verici haberlerin hemen ardından geldi. Geçen hafta 102 milyon Brezilyalı’nın özel verileri sızdırıldı. Daha da kötüsü, bu veritabanları zaten dark web’de açık artırmaya çıkarılıyor. Bu veri sızıntısı, kimliği belirsiz bir bilgisayar korsanının Brezilya’nın en büyük mobil hizmet operatörlerine saldırmasının ardından meydana geldi.

Konunun ne kadar önemli olduğu için, Brezilya’nın tahmini toplam nüfusu 211 milyon civarındadır. Başkan Jair Bolsonaro’nun özel verileri bile sızıntının içinde.

Lütfen, beni hackle!

Potansiyel güvenlik ihlallerine ilişkin endişeler, işlemlerin geri döndürülemez olduğu kripto para birimi ticareti dünyasında yoğunlaşıyor ve kullanıcılar, bir hack durumunda, bazen zararlar için tazminat almanın neredeyse imkansız olduğunu biliyor. Kripto ile ilgili suçlar daha az alakalı hale gelse de, risk her zaman oradadır.

BitcoinTrade, müşterilerinin gönül rahatlığı ile işlem yapabilmelerini ve güvenini korumak için herhangi bir saldırı olasılığını en aza indirmek istiyor. BugHunt ile birlikte oluşturulan program, bulunan kusur başına ortalama 10.000 R $ (1850 $) ödeyecek. Miktarlar, hatanın önemine bağlı olarak artacak.

Son zamanlarda BitcoinTrade, Latin Amerika’nın en büyük kripto para birimi ticaret platformlarından biri olan Ripio tarafından satın alındı. Ripio’nun kalite standartları, özellikle Meksika’dan Arjantin’e kadar birçok ülkedeki müşterilere hizmet veren daha küresel bir projeksiyona sahip olduğu düşünüldüğünde çok yüksek.

bu haber ilk defa cryptopotato’da yayımlanmıştır


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin