Bu kripto para ayılara meydan okuyor! Bir ayda %50 fırladı

Bu kripto para ayılara meydan okuyor! Bir ayda %50 fırladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Oynaklık ve belirsizlik kripto pazarında üstünlüğünü koruyor. Bu da herhangi bir projenin yukarı tırmanmasını ve pozitif fiyat artışları üretmesini zorlaştırıyor. Ancak, birkaç proje mevcut pazar çöküşünde direnç belirtileri gösteriyor. Kyber 3.0’ın piyasaya sürülmesi ve çok sayıda merkezi olmayan borsanın entegrasyonunun ardından KNC, aylık %50’nin üzerinde bir kazanç elde etmeyi başardı.

Kyber Network (KNC), merkezi olmayan finans (DeFi) kullanan kullanıcıların likidite havuzlarına en iyi oranlarla erişmesine olanak tanıyan, çok zincirli bir merkezi olmayan değişim ve toplama platformudur.

Kripto paranın yükselişinin temel nedenleri

Kyber 3.0’ın Kyberswap olarak yeniden markalaşması, Kyber ekosistemiyle bağlantılı artan sayıda DEX ve KNC’nin geniş kullanılabilirliği, KNC kripto parasının pazarda iyi görünmesinin üç nedeni.

Kyber 3.0, Kyber Network için en büyük gelişmeydi. Platformun ticaret arayüzü, lansmanın bir parçası olarak KyberSwap olarak yeniden adlandırıldı. Blok zinciri, Ethereum, Polygon, Binance Smart Chain, Avalanche, Fantom ve Cronos dahil olmak üzere altı diğer blok zinciri ağıyla entegre edildi.

Kyber Network‘e yeni merkezi olmayan değişim protokolleri entegre ediliyor ve olumlu trendin devam etmesine yardımcı oluyor. KyberSwap adlı yeni bir DEX protokolü, diğer birçok DEX protokolünün havuzlarını birleştirdi. KNC’nin alınıp satılabileceği birkaç borsa var.

Kripto para 80 borsada listeleniyor. İşlem yapılabilen borsaların sayısına göre ikinci en popüler DEX tokeni olma özelliği taşıyor. Kullanılabilirliği sadece, ZRX (105 borsa listelemesi) ve Uniswap (76) ile karşılaştırılabilir.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin