Bu kripto para, Bitcoin ve Ethereum'dan daha önce rekor kırabilir! Uzman analist açıkladı
Bu kripto para, Bitcoin ve Ethereum'dan daha önce rekor kırabilir! Uzman analist açıkladı

Bu kripto para, Bitcoin ve Ethereum’dan daha önce rekor kırabilir! Uzman analist açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler bir kripto para analisti, 1. katman akıllı sözleşme altcoini Avalanche’ın Bitcoin (BTC) ve Ethereum’dan (ETH) önce tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağını tahmin etti.

İsimsi kripto analisti Smart Contracter, 204.800 Twitter takipçisine Avalanche’ın (AVAX) yeni bir rekor seviyeye ulaşabileceğini belirtti.

Avalanche nedir?

Avalanche, hız ve düşük maliyetli işlemlere odaklanan akıllı sözleşme özellikli bir Blockchain. Smart Contracter’a göre, Avalanche’ın aşağı yönlü sarmalı birkaç ay sonra sona erdi.

“AVAX için bu günlük kapanışta çok aylık düşüş trendi kırıldı.

Bunun muhtemelen BTC ve ETH’den çok önce tüm zamanların en yüksek seviyesini yakalayan ilk kripto para olacağını düşünüyorum.”

Avalanche, bu yazı yazılırken, 2021 Kasım’ında ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %35 düşüşle 94,41 dolardan işlem görüyor.

Bu ayın başlarında, kripto analisti, AVAX’ın son düşüş trendinin Elliott Wave teorisine dayanan üç dalgalı bir düzeltici hareketin ardından seyrini sürdürdüğünü söyledi. Teori, baskın bir eğilimin genellikle I-II-III-IV-V olarak adlandırılan beş dalgalı bir modelde hareket ettiğini, küçük bir düzeltme eğiliminin ise genellikle A-B-C olarak adlandırılan üç dalgalı bir modelde gerçekleştiğini belirtir.

AVAX rekor yolunda olabilir

Smart Contracter, Avalanche’ın düşüş trendinin sonunun, kripto varlığın fiyatının 0.618’lik Fibonacci geri çekilme seviyesine ulaşmasıyla aynı zamana denk geldiğini ve AVAX’ın Bitcoin ve Ethereum’dan önce tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşacağı tahminini güçlendirdiğini söyledi.

“Altcoinler söz konusu olduğunda, gerçekten AVAX’ı izliyorum.

Sadece çok büyük bir 0,618 seviyesinden çok güçlü bir tepki vermekle kalmadı, aynı zamanda 3 dalgalı bir düzeltici ABC modeli gördük.

Bunun birçok altcoinden, hatta potansiyel olarak tüm zamanların en yüksek seviyesinden daha iyi performans göstermesini bekliyoruz.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin