Dikkat! Daha fazla iflas BTC’nin kuyusunu kazabilir…

Bu kripto analisti Bitcoin’in izleyeceği yolu çıkardı: İşte zaman çizelgesi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Temmuz ayına hızlı başlangıç yapan Bitcoin, kimsenin beklemediği bir yükselişe imza attı. 19K ve 20K seviyelerinden sıyrılan BTC, dirençleri daha çok zorluyor. Ancak şu an önündeki en  büyük engel 22.500 dolar seviyesinde yer alıyor.

Bitcoin’in yeniden canlanmasından sonra analistler ise grafiklerini güncelliyor. Bazı kısa bazıları ise uzun vadeli görünümlerini değiştiriyor. Önemli bir analist ise tahmini ATH için zaman verdi.

Popüler bir kripto stratejisti ve yatırımcısı, Bitcoin’in (BTC) muhtemelen iki yıl daha tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşmasını beklemiyor.

Analist, Bitcoin hakkında zaman çizelgesini çıkardı

Takma adla anılan trader Kaleo, Twitter takipçilerine Bitcoin hakkında olası senaryoyu anlattı. Bitcoin’in muhtemelen 2024’ün başlarındaki halving’den sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine patlamadan önce yengeç piyasasında olduğu da bilinen yatay bir aralıkta işlem yapacağını söyledi.

Kaleo’ya göre, amiral gemisi kripto varlığının yukarı doğru çıkmadan önce önümüzdeki beş ay boyunca 16.000 ila 30.000 dolar arasında değişmesi muhtemel. Kaleo,

“Bundan sonraki en olası yol, 16.000 – 30.000 dolar arasında bir yer. Temel aralığın kurulduğunu görmek gerekir. Bu, sonunda fiyatın nihayet yüksek zaman çerçevesi çapraz direncinin üzerine çıktığı Aralık ayı civarında çözülür.

2023’ün başlarında birkaç aylık hızlı, aşırı abartılı bir büyüme beklemek, tüm zamanların en yüksek seviyesiyle sonuçlanmayacak. 50.000 dolarda bir yerde sınır koymak daha mantıklı. Ancak bu büyümenin ilişkili bir mini altcoin sezonu olması gerekiyor.”

Kaleo, Bitcoin’in bir sonraki yarılanmadan sonra en az 110.000 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağını söyledi.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin