Bu İsviçre bankası müşterileri için popüler altcoin'i destekliyor
Bu İsviçre bankası müşterileri için popüler altcoin'i destekliyor

Bu İsviçre bankası müşterileri için popüler altcoin’i destekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kriptoparahaber – İsviçre merkezli kripto bankası Sygnum, Cuma günü bir gönderide, büyük bir kripto para birimi için stake hizmeti başlatan dünyanın ilk düzenlenmiş finansal kuruluşu haline geldi.

Tezos stake edilebilecek

Bugünden itibaren kullanıcılar, ağının üzerinde kendi merkezi olmayan uygulamalarını oluşturmalarına olanak tanıyan bir blok zinciri protokolü olan Tezos’u (XTZ) stake edebilecekler. Sygnum, sunumun bir parçası olarak XTZ için saklama, ticaret, kredi ve stake etme hizmetleri sağlayacak.

Tezos’un Liquid Proof-of-Stake (LPoS) consensus mekanizması, token sahiplerine tokenlarını bir doğrulayıcıya devretme ve stake etme ödülleri kazanma fırsatı sunarak ağ katılımcılarının ağın korunmasına yardımcı oldukları için ödüller kazanmalarına olanak tanıyor.

Stake etme hizmetine katılan tüm müşteriler, Tezos’un stake ağı sayesinde yıllık yüzde 5’e kadar ödül almaya ve onaylayıcı nodelarına ödenen ödüller kazanmaya hak kazanacak.

Sygnum Bank’ın Baş Müşteri Sorumlusu Martin Burgherr, lansmanın müşterilerin kripto para piyasasında yer almalarına ve bunu yaptıkları için ödüller kazanmalarına izin verdiğini söyledi:

“XTZ staking ile müşterilerimiz, ödülleri paylaşma imkanı sunan ve dijital varlık portföylerini daha yaratıcı şekillerde yapılandırmalarını sağlayan benzersiz bir varlığa erişebilirler.”

Önde gelen itibari para birimleri kabul edildi

Sygnum müşterileri, XTZ’yi güvenli bir şekilde satın almak, tutmak ve ticaretini yapmak ve dijital varlık portföylerini daha da çeşitlendirmek için CHF, EUR, SGD ve USD dahil geleneksel fiat para birimi mevduatlarını kullanabilirler. Ayrıca, XTZ’lerine karşı bir kredi ile fiat likiditesini artırabilirler.

Protokol, itibari para bakiyeleri, diğer önde gelen protokol tokenları, anlık ödemeler için bir Dijital CHF tokenı ve çeşitli varlık tokenları ile sorunsuz bir şekilde entegre edildi. Bunların hepsi tek bir hesapta sürüm olarak sunuldu.

Her müşterinin varlıkları, karşı taraf risklerinden kaçınmak için son derece güvenli, ayrı ayrı ayrılmış cüzdanlarda tutuluyor ve Sygnum’un lisanslı e-bankacılık platformundan dünyanın her yerinden tek bir tıklama ile erişilebiliyor.

Şu anda piyasa değerine göre 19. sırada yer alan Tezos, son 24 saatte %11.92 arttı. XTZ’nin 24 saatlik hacmi 318,79 milyon dolar ve piyasa değeri ise 1,54 milyar dolar.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin