Trader, Ethereum rallisi öncesinde Bitcoin’e dikkat çekti…

Bu indikatör Ethereum fiyatı için ayı trendini gösteriyor, acaba gerçekleşecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Aylık kapanışa artık saatler kaldı. Ağustos dönemi de kripto piyasasında son eriyor. Ancak bir türlü beklenen veriler yerine oturamadı. Genel manada iyi gibi olsa da fazla bir ilerleme olmaması yeni düşüşleri tetikledi. 

Bitcoin ve Ethereum’daki ilerleyiş altcoin’leri cesaretlendirdi. Ancak direnç üstü kapanışların kalıcı gerçekleşmemesi fiyatları yeniden desteğe götürdü. Ethereum fiyatı da bunları yaşadı.

Kripto piyasası, 26 Ağustos’taki Federal Rezerv toplantısının ardından yokuş aşağı yuvarlandı. 28 ve 29 Ağustos itibarıyla ETH kan kaybetti. 

Ethereum fiyatı, gün içi en yüksek değeri 1.620 olarak kaydetti. Günlük kapanış ise 1.520 doların üzerinde gerçekleşti.

Fiyat artışı sayesinde Ether, piyasa değerini %9.74 büyüterek 194 milyar dolara yükseltti. Yeniden 200 milyar dolara yaklaştı. Ancak analistler, ETH fiyatının tekrar 1.000 dolara düşebileceğini gösteren bir grafik sundu.

Analistler, Ethereum fiyatı için yine düşüş bekliyor

Fairlead Strategies’e göre, Kate Stockton, yukarıdaki grafik Ethereum’un 50 günlük MA’dan aldığı ilk desteğin altında kırıldığına dikkat çekiyor. Kısa vadeli momentum ile artan aşağı yönlü risklerin negatif olduğunu gösteriyor. Ayrıca, haftalık stokastik RSI, Nisan ayından beri olmayan bir düşüş yaşadı. Tüm bu işaretleri topladığımızda Ethereum fiyatı yeniden 1.000 doları test edebilir.

Ağustos ayının başlarında, ETH 2.000 dolara kadar çıktı. Ancak şu anda fiyat, o zamandan bugüne neredeyse %25’lik bir kayıp gösteriyor. Bu fiyatlanma oluşan pozitif piyasa ve Ethereum Merge ile alakalı olduğunu gösteriyor.

Ethereum dominance kaç seviyesinde?

Bitcoin sonrasında piyasanın diğer hakimi elbette Ethereum. Lider altcoin, piyasanın şu an yüzde 20’den fazlasına hakim. Ethereum dominance yükselişlerle birlikte baskınlığını da artırabiliyor.

Ethereum alınır mı?

Paylaşılan indikatörlere baktığımızda Ethereum fiyatı için alım yapmak şu an riskli gibi. Analistler düşüşün bin dolara kadar gelebileceğini öngörüyor.

1 Ethereum kaç TL?

Haberi yaptığımız esnada ETH/TRY paritesi 29.150 seviyesinde bulunuyor. Neredeyse yüzde 1’lik bir artışla 30 bin liraya yaklaşan bir fiyattan alıcı buluyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin