Bu iki önemli gelişme Cardano (ADA) fiyatını yeniden canlandırabilir mi?
Bu iki önemli gelişme Cardano (ADA) fiyatını yeniden canlandırabilir mi?

Bu iki önemli gelişme Cardano (ADA) fiyatını yeniden canlandırabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Cardano fiyatı, bu hafta Avrupa’nın en büyük kripto borsasındaki listelemesinde yükselebilir.
  • Üçüncü nesil blok zincirindeki yeni gelişmeler ve güncellemelerin 25 Kasım’da açıklanması bekleniyor.
  • Cardano fiyatı, ADA’nın 2,90 dolara doğru yükseldiğini görebilecek bir yükseliş formasyonu -na sahip.

Kripto Para Haber – Cardano fiyatı, tokenin 3 dolara ve hatta tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru yükselmesini görebilecek iki büyük olayı bekliyor. Ethereum rakibi, Avrupa’nın en büyük kripto para borsasında listelenmeye hazırlanıyor ve ADA topluluğu bu hafta protokol hakkında haberler ve güncellemeler bekliyor.

Cardano (ADA) fiyatı boğaların hareketini bekliyor

Cardano (ADA) fiyatı, düşüş eğilimine devam ediyor ve yatırımcı coşkusu azaldı. Ancak ADA’nın işlem hacmine göre Avrupa’nın en büyük kripto para borsası olan Bitstamp’ta 24 Kasım’da listelenmesi bekleniyor. Dijital varlık platformu, para yatırma ve çekme işlemlerinin 23 Kasım’da açılacağını, ancak ertesi gün ticaretin başlayacağını duyurdu.

ADA’nın Bitstamp’ta listelenmesiyle, borsa kullanıcılarının Ethereum katiline erişmesini sağlayan boğalar, Cardano fiyatını yükseltmeye teşvik edilebilir.

Bu haftanın ilerleyen saatlerinde, 25 Kasım’da, Cardano blok zincirinin arkasındaki geliştirme ekibi olan Input Output, önemli gelişmelerin, güncellemelerin ve haberlerin duyurulacağı Cardano 360 Kasım baskısına ev sahipliği yapacak. Protokolün arkasındaki çekirdek ekip ve ekosistemdeki konuklar, üçüncü nesil blok zincirindeki güncellemeleri paylaşacak.

Cardano için yaklaşan iki büyük etkinliğe ek olarak, Ethereum katili günlük grafikte düşen bir kama modeli oluşturarak ADA için yükseliş görünümüne işaret ediyor.

İyimser grafik modeli, teknik modelin üst sınırının üzerine çıkmayı başarırsa, Cardano fiyatı için 2,90 dolara doğru %35’lik bir ralli öneriyor. Ek satın alma baskısı, ADA’nın tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.09$’a kadar yükselişini tetikleyebilir.

Bununla birlikte, Cardano fiyatı, ADA için 1,74 dolardan destek görevi gören düşen takozun alt sınırında gezinmeye devam ediyor. Bir iyileşmenin gerçekleşmesi için Ethereum rakibi bu seviyenin üzerinde kapanmalıdır.

Cardano fiyatı için ilk engel 200 günlük Basit Hareketli Ortalama’da (SMA) 1,88 dolarda, ardından 20 Kasım zirvesi 1,95 dolarda görünüyor. 21 günlük SMA’da 1,98’de ek direnç, ardından 50 günlük SMA’da 2,07 dolardan ortaya çıkacak.

ADAUSDT

Cardano fiyatı, 11 Kasım’ın yükseği 2,14 ABD Doları ile aynı zamana denk gelecek şekilde düşen takozun üst sınırını belirlemeyi başarırsa, 2,90 ABD Dolarına doğru %35’lik bir yükselişin yükseliş hedefi o zaman radarda olabilir.

Bununla birlikte, Cardano fiyatı için işler güneye giderse, ADA 18 Kasım’ın düşüğü 1,70 $’a düşebilir. Satış emirlerindeki bir artış, tokeni 15 Haziran’ın yükseği 1,60$’a doğru aşağı itebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin