Bu iki meme coin arasındaki rekabet kızıştı!
Bu iki meme coin arasındaki rekabet kızıştı!

Bu iki meme coin arasındaki rekabet kızıştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin bir yükseliş trendi başlatırken, Shiba Inu kısa süre önce piyasa değerinde Dogecoin’i devraldı. Burger ortak Welly, Shiba Inu topluluğunun işinde bir hisseye sahip olacağını ve sahipleri arasında yükseliş hissiyatını artıracağına söylüyor.

Analistler, Shiba Inu fiyatının kırılmadan önce bir üçgen model içinde konsolidasyona devam edebileceğine inanıyor. Shiba Inu kısa süre önce piyasa değerinde Dogecoin’i geçti. Analistler, Shiba Inu’nun devam eden konsolidasyondan toparlanma yolunda olduğuna inanıyor.

SHIB ve DOGE meme coin pazar payı için rekabet ediyor!

Shiba Inu ve Dogecoin, meme coin pazarında, daha yüksek pay için rekabet ediyor. Taraftarlar, Shiba Inu’nun kısa süre önce Dogecoin’in piyasa değerini aştığını ve DOGE’yi anlık olarak değiştirdiğini belirtti.

Bu olay yatırımcılar arasında bir yükseliş hikayesini körükledi. Shiba Inu, geçmişte Dogecoin’in piyasa kapitalizasyonunu aştı ve meme coin’de bir fiyat rallisini tetikledi. Taraftarlar, Shiba Inu’nun fiyat artışı için başka bir kritik katalizör belirlediler.

Kendisini Shiba Inu’yu ödeme olarak kabul etmek için yeniden markalaştıran burger lokantası Welly, topluluğun işinde bir payı olacağını açıkladı. Welly, topluluğun tüm faaliyetlerden elde edilen kârın bir kısmına hak kazanacağını duyurdu. Topluluk daha sonra Shiba Inu tokenlerini yakmaya veya başka bir amaç için kullanmaya karar verebilir.

Shiba Inu sahipleri, tokenlerini BONE DAO’nun yardımıyla yönetecekti. Analistler Shiba Inu fiyat trendini değerlendirdi ve konsolidasyonun devam edeceğini tahmin etti. Bir kripto analisti ve yatırımcısı olan Valeria Blokhina, Shiba Inu fiyatının bir süredir bir üçgen içinde konsolide edildiğini kaydetti.

Ek olarak, Welly, gelirlerinin belirli bir yüzdesini SHIB tokenlerinde yakmayı planlayan kripto ödeme şirketi NOWPayments ile ortaklık kurdu. Takma adlı bir kripto analisti ve yatırımcısı olan @AltcoinSherpa, Shiba Inu fiyatı hakkında çok iyimser değil.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin