Bu iki DeFi varlığı ivme kazandı – yatırımcılar memnun
Bu iki DeFi varlığı ivme kazandı – yatırımcılar memnun

Bu iki DeFi varlığı ivme kazandı – yatırımcılar memnun

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber- İki yeni merkezi olmayan finans (DeFi) kripto varlığı, geçtiğimiz iki hafta içinde büyük miktarlarda artarken, Bitcoin ve Ethereum fiyatları yavaş yavaş tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi.

O iki altcoin

Alchemix (ALCX) ve Inverse Finance (INV)’nin başarıları dikkat çekiyor.

Alchemix kendisini “Gelecekteki getiri token odaklı protokol” olarak adlandırıyor. Achemix ekibi, projenin tanıtım belgesinde bu protokol hakkında şunları söylüyor:

“Alchemix, kullanıcıların Alchemix sistemindeki teminatı kilitleme karşılığında hiçbir ücret ödemeden edinebilecekleri getiri destekli sentetik tokenların oluşturulması için hazırlanan bir platformdur. Kullanıcılara, gelecekteki getirilerinde hemen bir avans alma olanağı sağlar.”

27 Şubat’tan bu yana, Alchemix’in yönetim tokenı olan ALCX, 310,62 dolardan 873,93 dolara, yani USD’ye karşı %181,35’lik bir kazanç elde etti.

Inverse Finance’e gelince, işte takımlarının bu konuda söyledikleri:

“Inverse Finance, stablecoin’lerden getiri oluşturan ve getiriyi sürekli olarak bir hedef token’a yatıran bir protokoldür. Bir stabilcoin yatırdığınızda, 1: 1 oranında bir vault tokenı alırsınız. Bu tokenı tuttuğunuz sürece, ETH almaya devam edersiniz. Stabilcoin’inizi geri çektiğinizde, Vault tokenı yakılır ve yatırılan stabilcoinleri geri alırsınız. ”

INV, Inverse Finance’ın yönetim tokenıdır. INV, 5 Mart’tan bu yana 576,55 $ ‘dan 1169,97 $’ a çıktı. Bu artış dolar bazında %102,75’lik bir kazanç anlamına geliyor.

cryptoglobe

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin