Bu iki altcoin'lerin işlem hacimleri artıyor! Alım fırsatı olabilir mi?
Bu iki altcoin'lerin işlem hacimleri artıyor! Alım fırsatı olabilir mi?

Bu iki altcoin’lerin işlem hacimleri artıyor! Alım fırsatı olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin AVAX’ın işlem hacmi %42 artarken LINK’in işlem hacmi ise %49 oranında artış kaydetti. Bu, her iki token için de bir duraklamanın sonucunda gerçekleşti. Avalanche Labs, Chainlink ile son işbirliklerini Twitter aracılığıyla duyurdu. Gönderinin ardından Chainlink (LINK/USD), NFT’ler, GameFi ve Merkezi Olmayan Finans (DeFi) sektöründe Avalanche (AVAX/USD) ekosisteminin büyümesine yardımcı oldu.

Twitter’da yapılan resmi bir duyuruyla, Avalanche’daki Chainlink entegrasyonunun Haziran 2021 tarihinde ana ağda yayınlanmasından bu yana bağlantıya ve benimsemeye bir bakış attık. Avalanche, verilere dayanarak, 50’den fazla canlı veri beslemesi, 550 milyonun üzerinde toplam değerin yanı sıra zincir üzerinde teslim edilen 12 aydan fazla veri noktası olduğunu iddia ediyor.

AVAX fiyat analizi

Avalanche (AVAX) yazım sırasında 16,872 dolar değerindeydi.

 

Avalanche (AVAX) kripto para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyesi 21 Kasım 2021’de 144,96 dolara ulaştı. Altcoin’in geçen haftaki performansına baktığımız zaman en düşük seviye 16,44 dolar, en yüksek noktasının ise 18,43 dolar olduğunu görebiliriz. Bu seviyelerde yaklaşık 1,99 dolar veya %12’lik bir artış görebiliriz. Altcoin’in son 24 saatlik fiyatına göre ise dip noktası 16,77 dolar, en yüksek noktası 18,44 dolar oldu. Bu, 1,67 dolar veya %10’luk başka bir artışa işaret etti. Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda, AVAX’ı satın almak, Ekim 2022’nin sonuna kadar 20 dolara çıkabileceği için sağlam bir karar olabilir.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

28 Eylül 2022’de Chainlink (LINK) 7,901 dolar değerindeydi.

Tüm zamanların en yüksek seviyesini aştığımızda Chainlink (LINK), 10 Mayıs 2021’de 52,70 dolar seviyesine ulaşmıştı.

Haftalık performansın üzerinden geçen Chainlink (LINK), en düşük noktası 6,63 dolardayken, en yüksek noktası 8,37 dolar kadardı. Burada %26 veya 1,74 dolar artış görebiliriz.

24 saatlik performansa baktığımızda, Chainlink (LINK) dip noktasını 7,68 dolarda, en yüksek noktasını 8,37 dolarda gördü. Bu, 0,69 doları veya %9’luk bir farka denk geliyor. Ayrıca LINK, Ekim 2022’nin sonuna kadar 10 dolara yükselebilir ve LINK’i satın almayı sağlam bir karar haline getirebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin