Bu iki altcoin'e dikkat: Uniswap ve Litecoin fiyat analizi
Bu iki altcoin'e dikkat: Uniswap ve Litecoin fiyat analizi

Bu iki altcoin’e dikkat: Uniswap ve Litecoin fiyat analizi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Uniswap (UNI) 24 Mart’ta 27.97 $ ile 35.20 $ fiyat aralığında bulunan desteğin altına düştü. Ancak, ayılar fiyatı 50 günlük SMA’nın (26.38 $) altına çekemedi. Bu da boğaların bu seviyeyi savunduğunu gösteriyor.

UNI / USD kuru 50 günlük SMA’dan sıçradı ve boğalar şimdi fiyatı 20 günlük EMA’nın (29.62 $) üzerine çıkarmaya çalışacak. Başarılı olurlarsa, fiyat bir kez daha 35.20 ila 36.80 dolar genel direnç bölgesine yükselebilir.

Öte yandan, parite 20 günlük EMA’dan düşerse, ayılar bir kez daha fiyatı 50 günlük SMA’nın altına çekmeye çalışacak. Böyle bir durumda parite 20,74 dolara düşebilir. 20 günlük EMA düşmeye başladı ve RSI orta noktanın hemen altında yer alıyor. Bu durum ayılara küçük bir avantaj sunuyor.

Litecoin

Litecoin (LTC), 24 Mart’ta 20 günlük EMA’dan (191 $) geri döndü ve simetrik üçgenin trend çizgisinin altına düştü. Bu, üçgenin bir tersine dönüş modeli olarak davrandığını öne sürdüğü için negatif bir işarettir.

Aşağı eğimli 20 günlük EMA ve negatif bölgedeki RSI, ayıların üstünlüğe sahip olduğunu gösteriyor. Fiyat 20 günlük EMA’dan tekrar düşerse, ayılar düzeltmeyi 152.94 $’a ve ardından 120 $’a uzatmaya çalışacak.

Ancak boğaların kolayca pes etmesi pek olası değil. Fiyatı 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarmaya çalışacaklar. Başarılı olurlarsa, daha düşük seviyelerde agresif alımlar gösterecek. Bu durum LTC / USD kuru birkaç gün daha üçgenin içinde tutabilir.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin