Bu altcoinlere dikkat: Solana ve EOS fiyat analizi
Bu altcoinlere dikkat: Solana ve EOS fiyat analizi

Bu iki altcoinde teknik görünüm dikkat çekiyor! İşte analiz ve yorum

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana ve EOS fiyatları boğalar ve ayıların savaşında arada kalmış gibi görünüyor.

Alıcılar için zorlu bir Kasım ayının ardından Solana ve EOS gibi altcoinler düşüş görünümü sergilemeye devam ederken yakın vadede artan bir yükseliş gücüne işaret ediyor.

Solana (SOL)

Bu altcoinlere dikkat: Solana ve EOS fiyat analizi

SOL, 12 Ekim’den 6 Kasım 2021’e kadar %85’in üzerinde ralli yaptı. Bu yükselişle birlikte 6 Kasım’da ATH’ye ulaştı. O zamandan beri, ayılar gözle görülür bir şekilde piyasayı devraldı ve geri çekilme aşaması başladı.

Düşüş sırasında SOL, 18 Kasım’da üç haftanın en düşük seviyesine ulaşana kadar değerinin dörtte birinden fazlasını kaybetti. Kalıplı yükseliş trendini kırdıktan sonra, ayılar mevcut fiyatı 4 saatlik 50 SMA (beyaz), 200 SMA (kırmızı) altında tutmayı sağladı. Ancak fiyat, 20-SMA’sının (sarı) üzerinde kalmayı başardı. Bunun nedeni, 18 Kasım’dan bu yana boğalar tarafından tetiklenen %10,57’lik üç günlük yatırım getirisi. Ancak bu ralli, düşük işlem hacimlerinde gerçekleşti ve bu nedenle zayıf bir yükseliş hareketini gösteriyor.

Bu haberin yazıldığı sırada, SOL 212,9675 dolardan işlem görüyor. RSI, yarım çizgide dalgalanarak canlandı ve tarafsız duygular sergiledi. DMI ayıları tercih etse de, AO ve MACD kısa vadede azalan güce işaret etti. Bununla birlikte, ADX zayıf bir yön eğilimi sergiledi.

EOS

Bu altcoinlere dikkat: Solana ve EOS fiyat analizi

11 Ekim’den sonraki 1 ay içinde dijital para birimi %20,9’luk bir ralli gördü. Sonuç olarak, EOS, sürekli bir yükseliş rallisinin ardından 10 Kasım’da yedi haftanın en yüksek seviyesine ulaştı.

Ancak fiyat hareketi, geri adım atarak düşüş trendini zorunlu kıldı. Altcoin, 18 Kasım’da üç haftanın en düşük seviyesine ulaşana kadar %27,74’lük bir geri çekilme gördü.

Bu haberin yazıldığı sırada, EOS 4,278 dolardan işlem görüyor. Sabit bir düşüş trendinden sonra, RSI kuzeye doğru ilerlerken ve orta çizgiye yakın dururken toparlanma işaretleri gösterdi. Ek olarak, DMI düşüş canlılığını tercih etti. Bununla birlikte, MACD ve AO, düşüş gücünü azaltmanın olası işaretleri gösterdi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin