Bu iki altcoin zıt sinyaller veriyor: Peki hangi yönde ilerleyecekler?
Bu iki altcoin zıt sinyaller veriyor: Peki hangi yönde ilerleyecekler?

Bu iki altcoin zıt sinyaller veriyor: Alım fırsatı sunuyorlar mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Boğalarla ayılar arasındaki savaş devam ediyor. Cardano iyi bir performans göstermiyor ve düşüş çizgisini sürdürüyor. Öte yandan Tron, istikrarlı bir şekilde yukarı kanaldan geçti.

Cardano (ADA) fiyat analizi

ADA, Eylül ayının başından beri istikrarlı bir geri çekilmeye tanık oldu. Kripto para birimi, 2 Eylül’den başlamak üzere 27 Ekim’de 11 haftanın en düşük seviyesine dokunana kadar %41,34 düşüş kaydetti. Bunun ardından, boğalar yükseliş trendini tetikledi ve kripto para birimi 9 Kasım’da  son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Ancak fiyat uzun vadeli eğilimde düştüğü için boğalar avantajlarını sürdüremedi. Satışlar 23 Kasım’a kadar %28,68’lik bir fiyat düşüşüne yol açtı. Sonuç olarak fiyat 24 Kasım’da son 15 haftanın en düşük seviyesini gördü.

Bu haberin yazıldığı sırada ADA 1,1677 dolardan işlem görüyor. RSI 40’ta. Ancak geçtiğimiz gün hafif canlanma işaretleri gösterdi. DMI, düşüşü tercih etse de MACD yükselişe geçebilir. Geri dönüş için boğaların artan işlem hacimlerinde ivme kazanması şart.

Tron (TRX) fiyat analizi

TRX, ADA’ya göre zıt bir noktada. ADA istikrarlı bir şekilde geri giderken, TRX yukarı yönlü paralel kanallar arasında yoluna devam ediyor. 29 Eylül’den bu yana yükselişe geçen TRX 47 günde %54’ün üzerinde bir yatırım getirisi kaydetti. Sonuç olarak ralli, fiyatı 15 Kasım’da son altı ayın en yüksek seviyesine çıkardı.

Ancak ayılar üst kanalda direnç gösterdi vefiyat yedi günde %11,1 düşüş kaydettikten sonra düşüş trendine geri döndü, 0,09968 dolardan işlem gördü. Ayılar sonrasında 1,0335 dolar direncini kırdı.

Kısa vadeli teknik göstergeler ayıları tercih ettikten sonra yükseliş işaretleri göstermeye başladı. RSI, 24 saat içinde 10 puan sıçradı ve orta seviyelere geldi. Bu sıçrama, artan satın alma momentumunu da gösterdi. Ayrıca MACD ve AO yeşil işaretler veriyor ve RSI bir canlanma olasılığını tasvir ediyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin