Bitcoin 63 bin dolara çıkmak için hangi seviyeyi korumak zorunda? Koruyamazsa nereye düşebilir?
Bitcoin 63 bin dolara çıkmak için hangi seviyeyi korumak zorunda? Koruyamazsa nereye düşebilir?

Bu iki altcoin yeni tüm zamanlar rekoru kırarken Bitcoin dominansı son 3 ayın en düşük seviyesinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – BNB ve LINK’in ATH’leri de dahil olmak üzere çok sayıda altcoin, lider kripto para biriminden daha iyi performans gösterdiğinden, Bitcoin’in hakimiyeti % 61’in altına inerek son 3 ayın en düşük seviyesine geriledi.

Çalkantılı bir ticaret gününden sonra, Bitcoin şimdi 37.500 $ civarında sakin görünüyor. Bununla birlikte, baskınlığı zarar görmeye devam ediyor ve birkaç altcoin liderlerinden daha iyi performans gösterdiği için %61’in altına düştü.

Altcoinlerde hareketler

Ethereum (-%1), Bitcoin Cash (-%1), Polkadot (-%2.5) ve Litecoin (-%2) son 24 saatte küçük kayıplar gösterirken, diğer ilk 10 altcoin etkileyici kazançlar elde etti.

Ripple ve Cardano,  %13 artışla önde gidiyor. Sonuç olarak XRP, 0.34 $’a düştükten birkaç gün sonra 0.45 $’a yaklaştı. Öte yandan, ADA yaklaşık 0,50 $ ile son 3 yılın en yüksek seviyesini işaretledi.

Binance Coin ve Chainlink, tüm zamanların en yüksek rekorlarına yöneldi. 24 saatlik zaman diliminde %9’luk bir artıştan sonra, BNB 58 dolara ulaştı, Chainlink’in %7’lik pump’ı ise varlığı 27 dolara çıkardı.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto

Genellikle olduğu gibi, düşük ve orta büyüklükteki altcoinler daha da fazla dalgalanma gösterdi. 0x, dünden beri %75 ve yedi günde %130 artışla önde gidiyor. Sonuç olarak, ZRX 1,4 dolara yükseldi.

Maker (%35), Terra (%29), Ocean Protocol (%28), Ren (%26), Kyber Network (%26), Alpha Finance Lab (%24) ve Synthetix (% 20) ile önemli yükselişler sergiledi.

Nihayetinde, toplam piyasa değeri neredeyse 1,150 milyar dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine yakın kaldı.

Bitcoin’in hakimiyeti düşüyor

Alternatif kripto paraların çoğu, son 24 saatte önemli kazanımlar elde ederken, BTC herhangi bir önemli artış gösteremedi. Lider kripto para birimi 39.000 dolara yöneldi, ancak ardından gelen reddedilme, onu 36.200 dolara kadar düşürdü.

Bununla birlikte, boğalar varlığı yaklaşık 37.600 $’lık şu anki konumuna götürürken Bitcoin sıçradı. Bu nedenle, yükselen altcoinler, şu anda BTC hakimiyetini %61’in altına indirdi.

BTCUSD. Source: TradingView

Teknik açıdan bakıldığında, Bitcoin 40.000 $’a potansiyel olarak meydan okumadan önce 38.000 $, 38.800 $ ve 39.190 $’lık direnç çizgilerinin üstesinden gelmek zorunda.

Alternatif olarak, 37.000 $, 36.000 $ ve 35.140 $’lık destek seviyeleri, başka bir fiyat düşüşü durumunda yardımcı olabilir.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin