Bu iki kripto para piyasa devlerine inat büyümeye devam ediyor!
Bu iki kripto para piyasa devlerine inat büyümeye devam ediyor!

Bu iki kripto para piyasa devlerine inat büyümeye devam ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana (SOL) ve Terra (LUNA) geçtiğimiz sene boyunca benimsenmede önemli bir büyüme kaydetti ve ilk 10 kripto arasına girmeyi başardı.

Coingecko verilerine göre, LUNA şu anda 33,7 milyar dolarlık piyasa değeriyle yedinci en büyük kripto varlık olarak sıralanırken, SOL 25,9 milyar dolarlık piyasa değeriyle sekizinci sırada yer alıyor.

Her iki kripto para birimi de geçtiğimiz yıl artan bir ilgi kaydetti ve artan ilgi de ticaret hacminde dikkat çeken artışlar sağladı.

Bitcoin ve Ethereum’a inat eder gibi

İkilinin bu önemli büyüme dönemi piyasa değerine göre dünyanın en büyük iki kripto para birimi olan Bitcoin ve Ethereum’un ticaret hacminin düştüğü zaman diliminde geldi.

Santiment Feed’deki verilere yakından bakıldığında, Bitcoin’in geçen yıl 33 milyar doların üzerinde bir ortalama işlem hacmi kaydettiği, Ethereum’un ise ortalama işlem hacmi olarak 21 milyar doların üzerinde olduğu görülüyor.

Son birkaç gün içinde, her iki kripto varlığının ticaret hacimleri de düştü. BTC günlük hacimde 19 milyar dolara gerilerken, Ethereum birkaç günde 10 milyar dolar seviyelerinde seyretti.

Aynı durum geçtiğimiz yıl ticaret hacimleri milyonlardan milyarlara yükselen Terra ve Solana için söylenemez.

Yatırımcılar faizi Solana ve Terra’ya aktarıyor

Kripto para yatırımcılarının ilgisinin Bitcoin ve Ethereum’un hakimiyetinden yavaş yavaş diğer altcoinlere kaydığını belirtmekte fayda var.

Haberimize konu olan her iki kripto para birimi de 2017’den bu yana hem perakende hem de kurumsal yatırımcıların portföylerine hakim oldu.

İlginç bir şekilde, LUNA, Terra tabanlı borsada işlem gören fonların (ETF’ler) piyasaya sürülmesinden sonra bu yıl muazzam bir artış gösterdi.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin