Bu iki altcoin ortalığı kasıp kavuruyor! Bu hafta neler olacak?
Bu iki altcoin ortalığı kasıp kavuruyor! Bu hafta neler olacak?

Bu iki altcoin ortalığı kasıp kavuruyor! Bu hafta neler olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Merkezsiz uygulamalar ve çözümler oluşturmak için tasarlanan iki altcoin halihazırda dengelenmiş olan Bitcoin’in toparlanma rallisinin ardından geçen hafta piyasadaki en iyi performans gösteren varlıkların başında yer aldı.

SOL ve LUNA, sırasıyla yaklaşık %28 ve %22 fiyat artışlarıyla geçen hafta en çok kazananlardı. Ralliye, Bitcoin’in Ocak ayından bu yana geçen haftanın sonuna kadar süren %40’lık sıçraması eşlik etti.

Bitcoin Bloomberg

Bitcoin’deki yükseliş eğilimlerinin azalmasına rağmen, trader’lar ve yatırımcılar daha fazla riski göze alıp SOL ve LUNA gibi daha değişken seçeneklere yöneldikçe altcoin fiyatları toparlandı.

Bu haftaya ise hem Bitcoin hem de altcoin piyasaları biraz daha kötü bir performansla başladı. BTC değerinden %1 kaybederken, AAVE ve SOL gibi en büyük altcoinler son 24 saatte yaklaşık %2-3’lük kayıplar gördü.

Nexo’nun kurucu ortağı Antoni Trenchev’in belirttiği gibi, Bitcoin şu anda Mart ayındaki güçlü performansın ardından “soğuyor”. Ancak Bitcoin’in piyasa performansı nispeten sakin kalırken, ağ içi veriler balinaların, büyük trader’ların ve aktif fonların yeniden dağıtımının artan aktivitesini gösteriyor.

Bloomberg’in analizine göre, Solana’nın çıkışı büyük olasılıkla tüm dünyadaki kripto para kullanıcılarının büyük ilgisini çeken STEPN Web3 Metaverse uygulamasından destek alıyor. STEPN ile ilgili GMT tokeni, son yedi gün içinde %200’den fazla değer kazandı.

Luna ayrıca, Terra Vakfı, UST stabilcoin’i dijital altınla desteklemek için Ocak ayının başından bu yana 1 milyar dolardan fazla Bitcoin satın aldığı için topluluktan ek ilgi gördü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin