Bu iki altcoin bugün yükselişe geçti! Takip edilecek seviyeler
Bu iki altcoin bugün yükselişe geçti! Takip edilecek seviyeler

Bu iki altcoin bugün yükselişe geçti! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fiyatlar haftaya başlamak için üç haftanın en yüksek seviyesine yükselirken bu altcoinler dikkat çekiyor. XTZ Pazartesi günü kayda değer atılım yaptı. Fiyatlar, hareket sırasında kilit bir direnç seviyesiyle çarpıştı.

Tezos (XTZ)

Bugün fiyatlar üç haftanın en yüksek seviyesine doğru yükselirken XTZ fiyatı haftaya başlamak için kayda değer bir hamle gerçekleştirdi.  Dünkü seansta 1,54 dolarlık dip seviyesinin ardından, XTZ/USD bugün erken saatlerde 1,68 dolara kadar yükseldi.

Fiyattaki bu artış, tokenin kilit direnç seviyesi olan 1,67 dolar ile çarpıştığını ve o noktadan bu yana daha önceki kazanımları azaldı.

Biggest Movers: XTZ Nears 3-Week High, UNI Remains Close to 2-Month High

Genel olarak, boğalar tavanı kırmaya ve 1,80 dolar seviyesine doğru ilerlemeye çalışırken fiyat hâlâ direniyor diyebiliriz.  Başarılı olursa, kırılma XTZ ticaretini fiyatların 2 dolardan düştüğü 12 Haziran’dan bu yana en yüksek seviyesini görebilir.  Bu bölgeye yeniden girebilmek için fiyat gücünün önemli ölçüde artması ve momentumu 14 günlük RSI göstergesinde 56 direnç seviyesinin üzerine çıkartması gerekiyor.

Uniswap (UNI)

Diğer dikkat çeken altcoin ise UNI oldu. Altcoin fiyatı bugün son bir kırılmanın ardından önemli bir direnç seviyesinin üzerinde işlem görmeye devam etmesiyle marjinal bir şekilde yükseldi.

Token, haftaya başlamak için Cumartesi günkü seansta kırılan 6 dolarlık tavanından daha yüksek olan 6,38 dolarlık bir zirveye ulaştı. Boğalar, UNI fiyatının 10 Mayıs’tan bu yana en yüksek noktasına yükseldiğini gören hafta sonu kazançlarını konsolide ediyor gibi görünüyor.

Biggest Movers: XTZ Nears 3-Week High, UNI Remains Close to 2-Month High

Şimdiye kadar altcoinde yükseliş hissi devam ediyor, ancak düşüş baskısı artarsa, süreçteki son kazanımları silerek fiyat 6 doların altına gerileyebilir.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin