Bu iki altcoin 2022 için büyük kazanç potansiyeli taşıyor!
Bu iki altcoin 2022 için büyük kazanç potansiyeli taşıyor!

Bu iki altcoin 2022 için büyük kazanç potansiyeli taşıyor! Birinin adını hiç duymadınız

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir Dogecoin balinası, bu hafta tek bir işlemde yaklaşık 29,6 milyon dolarlık DOGE taşıdı. DOGE’nin fiyatı olumlu yanıt verdi ve 17 Mart’a kadar yaklaşık %3 arttı.

Dogecoin, 15,5 milyar dolar piyasa değeriyle 13. en büyük kripto para birimi olmaya devam ettiediyorve en popüler memecoin olduğunu kanıtladı. 12,3 milyar dolarlık piyasa değeri olan Shiba Inu’nun iki sıra önünde bulunuyor. Dogecoin’in başarısı, kısmen 2013’ten beri var olduğu için var ve aynı zamanda Tesla CEO’su Elon Musk’ın himayesi sayesinde.

Musk bu hafta elinde Bitcoin, Ethereum ve Dogecoin olduğunu ve ‘satma planı olmadığını’ tweetledi. Bu mesaj tek başına DOGE’nin fiyatını %10 arttırdı. 

Ancak 2022’de Dogecoin’den daha fazlasını bekleyebilir miyiz?

Bu yazıda Dogecoin ve EverGrow Coin’in 2022’deki fiyat potansiyelini ele alacağız.

Dogecoin: Kriptonun en sevilen tokeni

Mevcut fiyat: 0,1175 dolar

Dogecoin, 2013 yılında, “Doge” karikatürünün ardından piyasaya sürüldü. DOGE, 2013’te KnowYourMeme’in en iyi karikatürüydü ve Dogecoin de dünyanın ilk memecoin’i ve köpeklerle ilgili ilk tokendi.

Dogecoin hızla hayranların favorisi haline geldi.

Ancak Dogecoin, Mark Cuban, Snoop Dogg ve Tesla CEO’su Elon Musk’ın desteği olmadan şu anki başarısının tadını çıkaramazdı. Geçen yıl 14 Aralık’ta Musk, Tesla’nın Tesla ürünleri için ödeme olarak Dogecoin’i kabul etmeye başlayacağını tweetledi. DOGE’nin fiyatı %20 arttı.

Ancak eleştirmenler, arz sınırı olmadığı ve her yıl 5 milyar daha fazla DOGE dolaşıma gireceği için Dogecoin’in geleceğinin sorunlu olduğunu iddia ediyor. Bu, 21 milyon BTC’lik sabit bir arza sahip Bitcoin’den farklı ve tasarımı gereği deflasyonist olan EverGrow Coin gibi yeni kriptolar gibi değil.

EverGrow Coin: Pasif gelir sağlayan hiper deflasyonist kripto para

EverGrow Coin, Eylül 2021’de DOGE’nin sahip olmadığı iki temel yardımcı programla piyasaya sürüldü: Deflasyonist bir tasarım ve kripto para sahipleri için ödüller. 

EverGrow Coin, maksimum 1.000.000.000.000.000 EGC arzı ile başladı, ancak bu sayı azalmaya devam edecek. EverGrow Coin bunu, fiyatı artırmak ve arzı azaltmak adına stratejik kripto para yakmaları için ayrılan %2 ile tüm EGC işlemlerinde %14 vergi yoluyla yapmakta.

Bu verginin %8’i doğrudan yatırımcılara ödül olarak dağıtılır. Ödül, dolar fiyatına sabitlenmiş bir sabit para olan Binance USD olarak ödenir. Bu da yatırımcıların EverGrow Coin tokenlerini alıp satmadan para kazanmaları anlamına gelir. Bu temel hizmetler, pozisyonunuzu korumayı ve beklerken dolar kazanmayı teşvik eder.

Ancak EverGrow Coin daha da ileri gidiyor. Bu ay, kullanıcıların abonelik almalarına veya favori içerik oluşturucularına ve ünlülerine kripto konusunda bahşiş vermelerine olanak tanıyan Crator adlı bir içerik abonelik platformu sunacak. Bu yılın ilerleyen saatlerinde EverGrow Coin, dünyanın ilk sanal kripto borsasının yanı sıra sanal bir NFT pazar yerini ve bulutta yayınlanan oyna-kazan oyunlarını kurarken, Metaverse’e katılacak.

EverGrow Coin 0,00000049 dolar fiyatla bu yıl için büyük kazanç vadediyor olabilir.

analyticsinsight


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin