AXS CHZ APE, ayı döneminde yıpranmaya devam ediyor

Bu iki altcoin 2 ayın en düşük seviyesinde, peki alınır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 6 Eylül Salı günü yaşanan çöküşün ardından altcoin piyasasında kayıplar sertleşti. Dün kayıpların ardından bugün yine eksi yönde ilerleme sürdü. İki varlık ise son iki ayın en dip noktalarını gördü.

İki altcoin’den biri yıllardır piyasadayken diğeri ise NFT sayesinde henüz yeni rüzgar estirmişti. Bitcoin Cash ve Apecoin, bugün itibarıyla en düşük kayıtlarını gördü. Peki yatırımcılar alım için acele etmeli mi?

İki altcoin, son 2 ayın en kötü performansını gösterdi

Bitcoin Cash, Çarşamba günü kripto para piyasalarında kırmızı bir dalganın süpürülmesiyle iki ayın en düşük seviyesine geriledi. Token, bugünkü seansta %10’un üzerinde düşerek Temmuz’dan bu yana en düşük seviyesine ulaştı. Apecoin de benzer bir kaderi yaşadı. Altcoin %10’un üzerinde düşüş gerçekleşti.

Bitcoin Cash

Bitcoin Cash (BCH), fiyatı günün erken saatlerinde %10’un üzerinde düştü. Bu da varlığın gün içinde iki ayın en düşük seviyesini görmesine neden oldu.

Salı günü 125.15$’lık dip seviyesinin ardından, BCH/USD kambur gün boyunca 111.37$’a düştü.

Düşüş, Bitcoin Cash’in 112,00 dolarlık uzun vadeli tabanının altına itti. Kısacası 18 Temmuz’dan bu yana en düşük noktasına ulaştı.

Apecoin (APE)

Altcoin, bugünün seansında düştü. Token birkaç ayın en düşük seviyesine ulaştı.

APE/USD, 4.75$’dan işlem gördükten 24 saatten kısa bir süre sonra bugün erken saatlerde 4.24$’ın altına kadar geriledi

BCH’de olduğu gibi, bugün APE’deki düşüş, fiyatların 4,60 dolarlık kilit destek noktasının altına düşmesiyle geliyor.

Her iki altcoin ortalama olarak yüzde 10 kayıp gördü. Son 1 ay ve 3 aylık grafikler varlıkların ortalama seviyesini gösteriyor. Yatırımcılar fiyatların ve suların durulmasını bekleyebilir. Daha fazla düşüş kayıpları artırır. Ancak dönüş sinyalleri de bu bölgeleri dip yapabilir.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin