Bu haftanın en çok konuşulan varlığı XRP yükselişinin nedenleri…

Bu haftanın en çok konuşulan varlığı XRP yükselişinin nedenleri…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SEC ve Ripple davası, uzun süredir devam eden bir sorun haline gelmişti. Dava şu an netliğe ve çözüme doğru ilerliyor. Ancak uzmanlar, komisyonun en son sunduğu önergelerde XRP’nin bir menkul kıymet olduğunu kanıtlamaya çalışmaktan vazgeçtiğini ima etti.

Bu hafta XRP yükselişi piyasaya damga vururken, SEC ile arasında yaşanılan gelişme önemli rol oynadı.  ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, artık süreci tamamlayacağını gösterdi. Ancak bu dava Ripple tarafından daha iyi görünüyor.

Kripto para birimlerinde mevcut piyasa standartlarına göre, XRP yükselişi  %30’un üzerinde bir fiyatlanma yaşadı. Ripple (XRP) bir noktada haftalık %64 civarında bir fiyat artışı gösterdi. Bu, XRP dava kararı geldiğinde piyasanın neyle sonuçlanacağını düşündüğünün açık bir işareti.

XRP yükselişi piyasaya damgasını vurdu

XRP’nin fiyatı, onu çevreleyen yaygın iyimserlik tablosunu gösterdi. Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple arasındaki yasal anlaşmazlığın olası çözüme kavuşma süreci her şeyi bir anda değiştirdi.

Uzun süredir mücadele edilen Ripple Vs SEC davasındaki nihai karar nihayet bitme aşamasında. Karar, kripto endüstrisindeki çeşitli paydaşlar tarafından yakından incelenecek. Ayrıca Ripple’ın sadece para cezası alacağı konuşuluyor. Ripple’ın yerel tokeni XRP’nin yükselişte olmasının ana nedenlerinden biri de bu oldu.

XRP yükselişi hakkında öne çıkan detaylar

XRP’nin 6 saatlik ve günlük zaman dilimlerindeki fiyat hareketleri birçok veriyi gösteriyor. Günlük zaman diliminde, XRP yükselişi öncesinde en büyük destek olan 0,30 dolar bölgesini korudu. Sonrasında ise 0,386$ alanını geçti.

6 saatlik zaman dilimi kullanılarak yeni destekler oluşturulana kadar destekler 0,38 ve 0,46 ABD dolarına yerleştirilebilir. RSI ve DMI güçlü bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Günlük zaman dilimindeki RSI, kendisini aşırı alım bölgesinde buldu. 

6 saatlik zaman diliminde ise RSI 70 işaretinin altına düştü. Her iki RSI zaman dilimi de fiyatta olası bir düzeltmeye işaret etti. 

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin