Bu hafta sürpriz yapması beklenen 5 meme coin…

Bu hafta sürpriz yapması beklenen 5 meme coin…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto topluluğu için meme coin’ler birçok anlam ifade ediyor. Kolay yoldan yükseliş bekleyen yatırımcıların çıkış yolu mem projeleri oluyor. Ancak burada yatırım yaparken de dikkatli olmak gerekir. Tüm sermaye ya da sermayenin büyük çoğunluğu mem projelerine yatırılmamalıdır.

Meme coin varlıkları diğer projelere göre daha fazla riskli olabilir. Özellikle de henüz kendini kanıtlamamış olan projelere giriş miktarı daha az olmalıdır. Yükselişlerin sert gerçekleşmesi miktarın fazla olmasıyla birlikte zaten iyi bir kazanç verecektir.

Piyasadaki iyimser havayı iyi kullanan meme coin birimleri yükseliş duyarlılığına sahip oldu. Bazı varlıkların rallisi ise oldukça fazla şekilde gerçekleşti. Bunların başında da Floki Inu geliyor. Elbette mem projesinde Elon Musk’ın rolü oldukça büyük oldu.

Haftanın öne çıkan meme coin’leri

Meme paralarının popülaritesi hızla artarken, yatırımcılar hem eğlence hem de kazanç bulabilir. Şimdi inceleyeceğimiz 5 mem coin’e yatırım yapmak, herhangi bir yatırımcının portföyünün yeşil renkte parlamasını sağlayabilir.

Shiba Inu

Köpek temalı mem paraları arasında önemli bir yer edinen Shiba Inu, iyi bir destek buldu. Projeyi destekleyen az bilinen Rich Quack yer alıyor. Phoenix Group’a göre, Rich Quack , Shiba Inu’nun küçük bir farkla gerisinde kalan, alandaki  sosyal olarak en aktif meme paralarından biridir.

Floki Inu

Meme coin, piyasada bulunan popülerliğini artıran bir proje oldu. Floki’nin yakın zamanda KuCoin, OKX gibi birkaç büyük borsada listelenmesi kritik oldu. Şimdi kripto para bir Binance listelenmesi nedeniyle daha da fazla değer kazanabilir. Bu söylenti bile, birçok yatırımcının dikkatini çekti ve listeleme gününde tokenin işlem hacmini yaklaşık 200 milyon dolara çıkardı.

TSUKA

Daha az bilinen başka bir kripto para olan Dejitaru Tsuka, şu anda CoinGecko’nun kripto para birimi listesinde 270. sırada yer alıyor ve orta ve uzun vadede kazançlar gösteriyor. Ekip resmi Twitter sayfasında birkaç güncelleme ile çok gizemli olduğunu gösterdi. Ancak token kısa süre önce 10.000 kişiye ulaştı. Bu da TSUKA topluluğunun kripto projesine ne kadar bağlı olduğunun bir kanıtı.

BabyDoge

Shiba İnu temalı bir token olan Baby Doge Coin (BABYDOGE), şu anda piyasada bulunan sosyal açıdan en aktiflerden biri. 500 milyon doları aşan piyasa değeriyle BABYDOGE, yatırımcılara şu anda Binance’te listelenmesi için  baskı yapan destekleyici bir topluluk bulunuyor.

Dogecoin

Meme coin listesine Doge’yi koymazsak olmaz. Tüm meme coinlerin “atası” olan Dogecoin (DOGE) daha da yükselme potansiyeline sahip. DOGE şu anda 0,08585 $’dan destekle 0,0882 $’dan işlem görüyor. 

Tokenin küçük ticaret aralığı, orta ve uzun vadede büyük bir yükseliş hareketinin katalizörü olabilir. Bu, güçlü bir boğa ve ayı çekme savaşı anlamına geliyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin