altcoin

Bu hafta en iyi performans gösteren 5 altcoin!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

BeInCrypto, 19-26 Mayıs tarihleri arasında kripto piyasasında en çok artış gösteren beş altcoini inceliyor. Altcoin terimi, Bitcoin (BTC) dışındaki kripto para birimlerini ifade eder. Bu yükselen altcoinler, kripto para piyasasını etkiledi ve bu hafta en çok kazananlardan oldu.  

  1. Render Token (RNDR) fiyatı yüzde 15,40 arttı
  2. Kava (KAVA) fiyatı yüzde 14,59 arttı
  3. TRON (TRX) fiyatı yüzde 9,49 arttı
  4. SingularityNET (AGIX) fiyatı yüzde 6,06 arttı
  5. IOTA (IOTA) fiyatı yüzde 5,45 arttı

Render Token (RNDR) 2,95 dolara ulaştı

Kısa bir düşüşün ardından RNDR fiyatı eski seviyesine ulaştı ve şimdi yılın en yüksek seviyesine ulaşmak için yeni bir girişimde bulunuyor. Dalga sayısına göre fiyat düşmeden önce 3,33 dolara çıkabilir. Teknik analistler, tekrar eden uzun vadeli fiyat modellerini ve yatırımcı psikolojisini inceleyerek trendin yönünü belirlemek için Elliott Wave teorisini kullandı.

altcoin
RNDR/USDT grafiği. Kaynak: TradingView

Bu yükseliş eğilimi gösteren RNDR fiyat tahminine rağmen yerel düşük seviye olan 2,25 doların (kırmızı çizgi) altına bir düşüş, trendin düşüş eğiliminde olduğu anlamına gelir. Bu durumda, 1,70 dolara düşüş en olası senaryo olacaktır.

Kava (KAVA) fiyatı direnci kırmaya çalışıyor

KAVA altcoin fiyatı, 8 Mayıs’ta 0,66 dolarlık dip seviyesinden bu yana hızla yükseldi. Yukarı hareket 23 Mayıs’ta hızlanarak aynı gün 1,55 dolara yükseldi ve 1,10 dolar direnç alanından kırılmaya neden oldu. Ancak artış sürdürülemedi ve fiyat 1.10 dolar yatay alanına geri döndü ve görünüşe göre bunu destek olarak onaylıyor.

KAVA/USDT grafiği Kaynak: TradingView

KAVA’nın çökmesi veya sıçraması, gelecekteki eğilimi belirleyebilir. Bir düşüş durumunda KAVA, en yakın destek alanına 0,75 dolardan düşebilir. Ancak fiyat sıçrarsa 1,50 doları bir kez daha test edebilir.

TRON (TRX) fiyatı büyük direnci aştı

TRX altcoin fiyatı 11 Mart’tan bu yana artıyor. Fiyat başlangıçta 0,071 dolar bölgesini geçmek için mücadele ediyordu ve 20 Mayıs’ta bunu başardı. Bu durum, 23 Mayıs’ta yılın en yüksek seviyesi olan 0,080 dolara ulaşmasına imkân verdi.

TRON fiyatı şu anda 0,071-0,088 dolar aralığının ortasında işlem görüyor. Ralli ivme kaybederse TRX 0,071 dolar bölgesine düşebilir. Ancak yukarı yönlü hareket devam ederse fiyat 0,087 dolardaki bir sonraki dirence yükselebilir.

Düzeltici modeli destekleyen SingularityNET (AGIX) yükseliyor

AGIX altcoin fiyatı, 8 Şubat’tan bu yana azalan bir paralel kanal içinde ilerledi. Azalan paralel kanal, düzeltici bir model olarak kabul ediliyor. Bu nedenle, ondan bir kopuş en olası senaryodur. 12 Mayıs’ta fiyat, kanalın destek hattı ve 0,23 dolarlık destek alanı tarafından oluşturulan destek seviyelerinin (yeşil simge) birleştiği noktada sıçradı. Fiyat kanaldan çıkarsa, bir sonraki dirence 0,57 dolardan yükselebilir. Ancak 0,23 dolar bölgesinden ve kanaldan kırılırsa 0,16 dolar destek alanına doğru bir düşüş olası görünüyor.

 

IOTA fiyatı direnişe doğru ilerliyor

IOTA altcoin fiyatı 22 Mayıs’tan bu yana arttı. Aynı gün destek sağlaması beklenen 0,18 dolarlık yatay alanı geri aldı. Artış devam ederse bir sonraki en yakın direnç 0,205 dolarda olacak. Ancak ralli ivme kaybederse IOTA yeniden 0,18 dolar destek alanına düşebilir.

Kaynak: TradingView

beincrypto.com


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin