Satın alınabilecek 5 Metaverse tokeni

Bu haber çok ses getirir: Asya otomobil devleri Metaverse dünyasına giriş yapıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – İki Japon otomobil üreticisi Nissan ve Toyota, Metaverse’de operasyonlar başlattı. Nissan’ın sanal showroom’u araç lansmanlarına ve diğer etkinliklere ev sahipliği yapabilirken, Toyota’nın çalışma alanları çalışan toplantıları yapmak için kullanılıyor.

Metaverse dünyasına dev şirketler adım atmaya devam ediyor. Her sektörden farklı işletmeler mağaza açarak hizmet vermek istiyor. En çok giyim alanında mağazaların fazlalığı dikkat çekiyor.

Metaverse’de iki dev firma

Japon otomobil üreticileri Nissan ve Toyota, Metaverse için önemli duyuru yaptı. Nissan, sanal bir showroom başlatırken, Toyota sanal çalışma alanları oluşturduğunu söyledi. Raporun ardından Metaverse katılan en son küresel şirketler oldu. İki otomobil üreticisi, bir varlık oluşturarak, teknolojiden yararlanmak için Avrupalı meslektaşları Volkswagen ve Mercedes Benz’e katılıyor.

Bir Nikkei Asia raporuna göre Nissan, Tokyo galerisi Nissan Crossing’in araç lansmanları ve diğer etkinlikler için kullanılabilecek bir dijital gerçeklik versiyonunu oluşturdu. Nissan Motor Corporation web sitesinde, meta veriye bağlanan bir artırılmış gerçeklik arayüzü olan görünmezden görünür özelliği aracılığıyla “sürüşü daha rahat, konforlu ve heyecanlı hale getirecek hizmetler ve iletişim için sınırsız olanaklar” yarattığını belirtti.

Öte yandan hacim olarak dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Toyota’nın bazı departmanlar ve yan kuruluşları için sanal iş istasyonları oluşturduğu bildiriliyor. Avatarları kullanarak çalışanlar şirket toplantılarına katılabiliyor ve birbirleriyle sohbet edebiliyor.

Rapora göre, ana şirketteki teknik geliştirme ve insan kaynakları ekipleri halihazırda sanal çalışma alanlarını kullanıyor. Raporda, bunu daha da genişletme planları da var.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin