Bu gelişme Bitcoin alanı için yeni bir teklife işaret ediyor – işte ayrıntılar
Bu gelişme Bitcoin alanı için yeni bir teklife işaret ediyor – işte ayrıntılar

Bu gelişme Bitcoin alanı için yeni bir teklife işaret ediyor – işte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Pierre Rochard, kanun yapıcılara stratejik bir Bitcoin rezervi oluşturmaları ve bunu kanun uygulayıcılar tarafından ele geçirilen BTC ile doldurmaları için “acil” bir talepte bulundu.

Stratejik bir BTC rezervi

Bitcoin influencer’ı Pierre Rochard, yasa yapıcıları, ele geçirilen 1.6 milyar dolardan fazla Bitcoin’in açık artırmaya çıkarılmasını önlemeye çağırdı ve bunun yerine el konulan paraların stratejik bir BTC rezervine konulmasını önerdi.

ETH’nin toplam arzına ilişkin son tartışmanın arkasındaki bir Bitcoin maksimalisti olan Rochard, yasa koyucuların, ABD Marshals Hizmetinin aldığı herhangi bir Bitcoin’i elinde tutmasına izin verecek 1789 Yargı Yasasında yapılan değişiklikleri içeren bir yasa tasarısı hazırlayıp onaylamasını istiyor.

16 Aralık’ta yayınlanan bir blog yazısında, Rochard, IRS tarafından Kasım ayında bir Silk Road korsanından ele geçirilen 69.370 Bitcoin’in açık artırmasına karşı uyardı ve ABD Başsavcılığının BTC’nin elden çıkarılması için sivil bir şikayette bulunduğunu belirtti.

Acil İhtiyaç

Rochard, yasayı güncellemenin “acil” ihtiyacının altını çizdi ve ABD Marshals Hizmetinin “önümüzdeki altı ay içinde” kaybedilme davasını ve Bitcoin müzayedesini kazanmasını beklediğini belirtti.

“Müzayedeyi durdurabilmemiz için bu yasayı çok çabuk geçirmeliyiz” dedi.

Rochard blogunda, 2014 ve 2015 yıllarında 144.000’den fazla Bitcoin’in geçmiş müzayedelerinin yalnızca 122 milyon dolar ürettiğini ve aynı kripto varlıklarının bugün 3.32 milyar dolardan fazla getiri sağladığını vurguluyor.

Kasım ayında ele geçirilen kripto paralar bugün 1.6 milyar dolar değerindeyken, Rochard, Amerika Birleşik Devletleri’nin Bitcoin’i daha uzun vadede elinde tutarak daha fazla değer elde edeceğini öne sürüyor.

Rochard, Bitcoin’in yakında ulusal hükümetlerin hazinesinde “çok önemli” bir rol oynayacağını vurguluyor ve “hükümetlerin önümüzdeki on yıl içinde Bitcoin için büyük bağımsız servet fonları geliştireceğini göreceğiz” ifadesini kullanıyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin