Bu fraktal Bitcoin için yüzde 25’lik ralliyi işaretledi
Bu fraktal Bitcoin için yüzde 25’lik ralliyi işaretledi

Bu fraktal Bitcoin için yüzde 25’lik ralliyi işaretledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, son iki hafta içinde 13.800 dolara gelerek güçlü bir yükseliş yaşadı. Fraktallara göre bu konsolidasyon yakında sona erebilir.

Bu fraktallar, BTC’nin daha yüksek bir parabolik dalgalanmaya gireceğini ve muhtemelen onu 15.000 $’a çıkaracağını gösterdi.

Fraktalin bir T’ye çıktığını varsayarsak, bu ralli yarın başlayabilir.

Bitcoin daha yüksek seviyelere doğru gidebilir

Bitcoin, son iki hafta içinde güçlü bir yükseliş yaşadı. Kripto para şu anda 13.800 $’dan işlem görüyor, OKEx’le ilgili haberler çıktıktan sonra belirlenen 11.200 $’dan neredeyse % 25 daha yüksek bir seviye.

Önde gelen kripto para birimi, Cumartesi günü 14.000 doları tutamadığı için şu anda 13.700 $’larda dolaşıyor.

Ancak bu konsolidasyonun yakında sona ermesi bekleniyor.

Bir kripto varlık analisti, Bitcoin’in son birkaç hafta içindeki fiyat hareketini 2019’daki fiyat hareketiyle birlikte gösteren aşağıdaki grafiği paylaştı. Bu fraktal analiz, konsolidasyonun yakında sona ereceğini ve BTC’nin parabolik bir dalgalanmaya gireceğini ve bu hareketin onu muhtemelen 15.000 $’a çıkaracağını gösteriyor.

Fraktalin bir T’ye çıktığını varsayarsak, bu ralli yarın başlayabilir.

Image

Başka bir analist, kendi Twitter paylaşımlarında benzer bir fraktala dikkat çekti. BTC Cumartesi sabahı 14.000 doları kırmadan önce 28 Ekim’de aşağıdaki tabloyu paylaştı.

Bu fraktal, Bitcoin’in yakında 14.000 $’ı desteğe dönüştürüldüğünde 16.000 $’a doğru parabolik hale gelebileceğini gösteriyor. 14.000 $ uzun zamandır Bitcoin için önemli bir fiyat seviyesi oldu ve önceki birçok rallinin zirvesini işaret ediyor.

Image

Bitcoin için endişeler de var

Güçlü teknik işaretlere ve son ralliye rağmen, analistler Bitcoin’in fiyat hareketinin henüz kararlı bir şekilde yükselişe geçmediğinden endişe ediyorlar. Aylık mum kapanışı Cumartesi akşamı geldi.

Bitcoin, şimdiye kadarki en yüksek ikinci aylık kapanışını ilan ederken fiyat 14.000 $’ı geçemedi. Aslında, 14.000 $’ın üzerine çıktı sonra altına kapandı ve kritik bir dirençle bir “SFP” mumunu oluşturdu.

Kimi analistler, bu 14.000 $ seviyesinde tutunamamanın aylarca konsolidasyona yol açacağından korkuyor. Bu da fiyatın 10.000 $ bölgesine geri kayacağı anlamına geliyor. Birden fazla analist bu korkuları paylaştı, ancak mevcut haliyle boğalar hala kontrolü elinde tutuyor görünüyor.

Bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin