Latin Amerika'daki insanların yüzde 31'inden fazlası Bitcoin’e yatırım yapmak istiyor
Latin Amerika'daki insanların yüzde 31'inden fazlası Bitcoin’e yatırım yapmak istiyor

Bu fraktal Bitcoin için yeni seviyeleri işaretledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Daha güçlü bir ABD doları, ABD Senatosu’nun uzun süredir beklemede olan bir koronavirüs teşvik paketini onaylamasına karşı çıkarken, Bitcoin fiyatları Salı günü art arda üçüncü seansta düştü.

Amiral gemisi kripto para birimi, Londra açılış çanının önünde token başına yüzde 0,56 düşüşle 22,602 $’a geriledi. Bu arada, Chicago Ticaret Borsası’ndaki Bitcoin Vadeli İşlemleri yüzde 0,66 düşüşle 23.030 dolara geriledi ve son düşüşlere rağmen piyasadaki yükseliş hissine işaret etti.

Pazar günü Bitcoin’in rekor seviyesi olan 24.200 $’a yükselmesi sırasında bazı kar alımları kaydedildi. Aynı zamanda, Birleşik Krallık’ta yeni bir kilitlenme ve seyahat yasağı başlatan gelişmiş bir koronavirüs mutasyonu korkusunun da yardımıyla ABD doları yükselirken düşüşler söz konusu oldu. Görünüm, Avrupa’daki riskli varlıkları düşürdü ve böylece dolara yardımcı oldu.

Bitcoin’de hedefler

Bitcoin tipik olarak dolarla ters orantılı işlem yapıyor.

Bu nedenle kripto para birimi, dolar duyarlılığı yükseldikçe hafta başlarken daha da düşme riskiyle karşı karşıya kaldı. Tarihsel olarak, BTC / USD kurunun yukarı yönlü rallilerini takip eden düzeltmeler, destek olarak 20 dönemlik hareketli ortalamayı hedefliyor. Fraktal düşünüldüğünde, parite şu anda 20.000 $’a yakın seviyeleri hedefliyor.

Bitcoin, cryptocurrency, BTCUSD, BTCUSDT

Tahmin ayrıca, Bitcoin’in daha yüksek zaman dilimli grafiklerde “aşırı alım” seviyelerinden de ipuçları alıyor. Örneğin, bir haftalık grafikteki Göreceli Güç Göstergesi okuması 81’e yakın, bu da “70” eşiğinin çok üzerinde yer alıyor. Fraktal, Bitcoin’in önümüzdeki haftalık seanslarda 15.000 $’a kadar fiyatın inebileceğini gösteriyor.

Teşvik

ABD Senatosu, Pazartesi gece  900 milyar dolarlık teşvik yasası lehine oy kullandı. Şimdi, Başkan Donald Trump’ın imzalaması için Beyaz Saray’a gidecek.

Federal Rezerv’in düşük faizli bir ortamda hükümet ve şirket borçlarını satın almaya devam etme yeminiyle birleştiğinde, teşvik paketi önümüzdeki seanslarda ABD dolarını zayıflatmayı amaçlıyor. Bu arada, COVID-19 aşısının yeni virüs üzerinde etkili olacağı bekleniyor.

Bu gelişmeler, kurumsal yatırımlarla 2021’e girerken Bitcoin’e fayda sağlayacak gibi duruyor. Bazı stratejistler, kripto para biriminin, fiat değer kaybı devam ettiği ve daha yüksek enflasyon korkusu sürdüğü sürece 100.000 ila 400.000 ABD Doları arasında herhangi bir yere ulaşabileceğini ifade ediyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin