Kripto kralından bomba açıklama: “Bitcoin bu fiyata düşünce evimi satıp alım yapacağım!”
Kripto kralından bomba açıklama: “Bitcoin bu fiyata düşünce evimi satıp alım yapacağım!”

Kripto kralından bomba açıklama: “Bitcoin bu fiyata düşünce evimi satıp alım yapacağım!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – “Kripto kralı” lakabıyla bilinen Avustralyalı bir iş adamı, 12.000 doların altına düşerse Bitcoin satın almak için 7 milyon dolar değerindeki evini satacağını iddia etti.

Bitcoin 12.000 doların altına düşerse evini satacak

Finder’ın kurucu ortağı Fred Schebesta, Sidney’deki Tamarama sahil bölgesinde yer alan devasa konutunu yakın gelecekte satışa çıkabileceğini söyledi. Bitcoin fiyatı şu anda 2020’den bu yana en düşük konumu olan 20.000 dolar civarında seyrediyor.

2006 yılında karşılaştırma sitesi Finder’ı kurmadan önce Pizza Hut’ta çağrı merkezi çalışanı olarak kariyerine başlayan ve 210 milyon dolardan fazla servet biriktiren 39 yaşındaki multi milyoner, sahildeki devasa evini satıp 12.000 doların altına düştüğünde Bitcoin satın alacağını söyledi.

“12.000 dolara düşerse çok fazla Bitcoin alacağım; Bunu yapmak için bir mülk satacağım.”

Tamarama’daki evine ek olarak Schebesta, Bitcoin yatırımlarından elde ettiği gelir sayesinde kısa süre önce Coogee’de de 17 milyon dolarlık bir ev satın aldı. Ancak kendisi bu evi satmayacağını belirtti.

“Kripto paraların düşüş sebebi korku”

Kripto para fiyatlarının düşüş sebebi, Schebesta’ya göre korku. Faiz oranlarını yükselten merkez bankaları, Rusya’nın Ukrayna’ya karşı savaşı, Japonya’nın ekonomik sorunları ve bir dizi yüksek profilli kripto başarısızlığı bu endişeye katkıda bulundu.

Uzmanlara göre, Bitcoin 20.000 doların altına düşerse büyük bir satış bekleniyor, bu da fiyatları daha da düşürecek çünkü milyonlarca dolarlık marj çağrılarını tetikleyecek.

Bitcoin bu fiyat bariyerinin altına düştüğünde, 2017 zirvesinden bu yana kazandığı, beş yıldaki tüm değeri gitmiş olacak. Ancak Schebesta’ya göre, Bitcoin buralardan yükselebilir.

dailytelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin