Ethereum etkisi mi? DeFi'de kilitli toplam değer 18,3 milyar dolara ulaştı
Ethereum etkisi mi? DeFi'de kilitli toplam değer 18,3 milyar dolara ulaştı

Bu faktörler etkili düşüşler gösteren DeFi altcoin’lerinde bir ralliyi haber veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DeFi sektörü, kripto piyasasında görülen son düşüşten çok etkilendi. Ancak Bitcoin ve Ethereum’un son rallilerin bir sonucu olarak gördüğü ivmeyi yakalayamadı.

DeFi tokenleri – muazzam volatiliteleri nedeniyle – “yüksek riskli” olarak kabul edilir. Bu durum, fiyatlarının yalnızca yatırımcılar rahat olduklarında ve makro manzaranın istikrarlı olduğundan emin olduklarında artacağı anlamına gelir.

BTC ve ETH, mevcut fiyat seviyeleri etrafında dengelenene veya yükselişlerine devam edene kadar, DeFi sektörü durgunlaşmaya devam edebilir.

Bir analist, kripto para piyasasının bu nispeten küçük parçasının, temel bir bakış açısından inanılmaz derecede yükselişe geçtiğini belirtiyor.

Bu duyguyu haklı çıkarmak için, kilitlenen toplam değere ve ERC-20 stablecoin’lerin piyasa değerine işaret ediyor.

Ayrıca, DeFi yükselmeye devam etse de, alandaki tokenların ne zaman yeniden yükselmeye başlayacağına ilişkin bir zamanlama meselesi olduğunu da vurguluyor.

DeFi sektörü durakladı

Bitcoin’in Ağustos ayının sonlarında 12.400 $’lık yüksek seviyelerden düşüşü, sonuçta DeFi sektörünün kısa vadede çöküşüyle ​​sonuçlanan bir rüzgara yol açtı.

Ethereum’un fiyatı 490 $’dan düştüğünde, sektörün kısa vadeli kaderi belirlendi ve birçok token günlük olarak büyük kayıplar vermeye başladı.

Bitcoin ve Ethereum şimdi toparlanıyor, ETH yıllık en yüksek seviyelerine doğru yükselirken, BTC yeni seviyeleri belirledi.

Bu durum, sermayenin yakında daha yüksek riskli kripto varlıklarına yayılabileceğini gösteriyor. Ancak bu rotasyonun ne zaman gerçekleşebileceği belirsizliğini koruyor.

Trader: iki temel ölçüt şu anda DeFi’nin yükselişinin nasıl olduğunu gösteriyor

Önde gelen bir kripto yatırımcısı ve Ethereum odaklı bir analist, yakın zamanda attığı bir tweet’te, iki temel ölçümün DeFi piyasasının şu anda ne kadar yükselişte olduğunu gösterdiğini açıkladı.

Trader, ERC-20 stablecoinleri içinde depolanan 14 milyar $’ın yanı sıra 12.41 milyar $’lık toplam kilitli değere (TVL) işaret ediyor.

Kripto piyasasının bu kısmının yükseliş trendini ne zaman yeniden başlatacağına gelince, ABD’deki seçimlerin boğa koşusunun 2. aşaması için “dönüm noktası” olacağına inanıyor.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin