Bu eyalet blockchain ve akıllı sözleşmelere kapıyı araladı
Bu eyalet blockchain ve akıllı sözleşmelere kapıyı araladı

Bu eyalet blockchain ve akıllı sözleşmelere kapıyı araladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Iowa House Eyaleti, elektronik işlemleri kolaylaştıran Senato Dosyası (SF) 541 isimli bir tasarıyı oybirliğiyle kabul etti. Yasa tasarısı akıllı sözleşmeleri resmen tanıyor. Ayrıca, blockchain’i bilgi depolamak için güvenli ve güvenilir bir defter olarak doğruluyor

Akıllı sözleşmeler ve blockchain Iowa’da resmen tanındı

29 Mart’ta yapılan güncellemeye göre, tasarı bu ayın başlarında Senato’dan onay aldı. Tasarının hızlı geçmesi ile, DeFi ve çılgınca popüler NFT’ler gibi yeniliklerin merkezinde yer alan akıllı sözleşmelerin kullanımı daha fazla fırsat açabilir.

Kesin olarak, bağlayıcı iş koşullarında ve diğer müzakerelerde akıllı sözleşmelerin kullanılması, eşlik eden netlik nedeniyle büyük olasılıkla popülerlik kazanacak.

SF541 ayrıntıları

Tasarı, akıllı sözleşmeleri kullanan kuruluşların uygulanabilirliğinin reddedilmeyeceğini belirtiyor.

Blok zincirinde yayınlar varsa, tüm hak veya mülkiyet kayıtları geçerli olacak.

Reddetme, yalnızca söz konusu işlem özellikle söz konusu hakların devri ile ilgili olduğunda ortaya çıkacak.

Kripto para birimi düzenlemelerinin gerekçeleri

Bu olumlu ilerlemeye ve Bitcoin gibi kripto para birimlerinin düzenlemelerini sağlayan temellere rağmen, Temsilci Steve Hansen, yasama organının muhtemelen konuyu yeniden ele alacağını söyledi. Vergi kaçırma ve dolandırıcılıkta kripto para birimlerinin yaygın kullanımına değiniyor.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin