featured

Bu veriler Ethereum yatırımcılarının ilgisini çekebilir! İşte, boğalar geri gelmeden önce bilmeniz gerekenler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum, Merge güncellemesinden beri yatırımcıların radarında. ETH etrafındaki tüm sosyal tartışmalara rağmen, altcoin’lerin kralı eylül ayında fiyat tablosunda yeterli ilgiyi toplayamadı.

Ayrıca, Ethereum’un sosyal hacmi geçtiğimiz ay boyunca durgun kaldı.

Ethereum grafik

ETH etrafındaki duygu da çok olumlu değildi. Bununla birlikte bu yazının yazıldığı sırada, Ethereum’un ağırlıklı duygu metriği kırmızı renkte duruyordu. Böylece, yatırımcıların en büyük altcoin’in performansından memnun olmadığı gerçeği açıkça gözler önüne serildi.

ETH’nin MVRV oranı geçen ay düşüşteydi. 29 Eylül itibarıyla bu değer -%42,83 olarak kaydedildi.  Bu, altcoin’in şu anki fiyatından düşük değerde olduğu gerçeğini ortaya koyuyor.

Ethereum’un günlük aktif adres metriği bir miktar artış gördü. Ancak bu, büyük ekosistem için çok da etkileyici değildi.

Bununla birlikte aşağıdaki çizelgeden, ETH’nin doğrulayıcılarına çok fazla değer sağlamadığı sonucuna varılabilir. Her doğrulayıcıya sağlanan yatırım getirisi düşüşteydi. Bu aynı zamanda doğrulayıcıların, token’larını stake etmeleri için muhtemelen daha az teşvik olacağını da gösterdi.

Bu gelişme, uzun vadede Ethereum’a zarar verebilir. Altcoin’in kârdaki arzı, eylül başında 52 milyondan şu andaki değeri olan 44 milyona kadar düşerken çok zarar gördü.

Olumlu olan taraf nedir?

Bununla birlikte, Ethereum balinaları sürekli olarak altcoin’e ilgi gösteriyor. 28 Eylül’de, balina aktivitesini izlemeye adanmış bir hesap olan WhaleStats, Ethereum’un en iyi 1000 ETH balinası tarafından en çok satın alınan kripto para birimlerinden biri olduğunu tweetledi.

Mevcut ayı piyasasında ETH için bir başka olumlu işaret, NFT alanındaki büyümesi olabilir. Aşağıda verilen grafikte gösterildiği gibi, ETH 28 Eylül’de NFT satışları açısından büyük bir artış gördü.

Bu yazının yazıldığı sırada Ethereum, 1,334 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saatte %0,7’lik bir artış olduğu anlamına geliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin