Ethereum Balinası Gimli, 28 milyar Shiba Inu (SHIB) satın aldı.

Bu Ethereum balinası, Shiba Inu’dan vazgeçmiyor, yine dev SHIB alımı yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – “Gimli” olarak bilinen Ethereum balinası 28 milyar SHIB coin satın aldı. Bu da 1 milyon 169 bin dolarlık bir paraya denk geliyor.

Whale Stats verilerine göre Ethereum balinası Gimli, 1,1 milyon dolar değerinde 28 milyar Shiba Inu daha satın aldı. Son zamanlardaki SHIB fiyatındaki düşüşe rağmen, balinalar ve büyük kuruluşlar daha fazla SHIB tokeni biriktirme fırsatını kullanıyor.

Ünlü Ethereum balinası Gimli, her fırsatta SHIB biriktirecek kadar Shiba Inu’ya hayran görünüyor. 30 Kasım’da, anonim balinanın 1 milyon dolar değerinde 24,8 milyar SHIB jetonu daha satın aldığı basında yer bulmuştu.

Transaction Details

Genel olarak, ünlü Gimli balinası şu anda 52,9 milyon dolar değerinde 1,2 trilyon Shiba Inu madeni paraya sahip.

Kraken’in listeleme kararının ardından Robinhood’un üzerinde baskı var

Shiba Inu, Kraken’in SHIB tokeninin ticaretine izin veren en son borsa haline gelmesinden sonra yaşanan ve Shiba Inu fiyatını yüzde 40 arttıran rallinin ardından yeniden gündeme geldi. Kripto borsası Robinhood’un üzerindeki Shiba’yı listeleme baskısı, Change.org oylamasının yazı yazılırken 542.000’den fazla imzaya sahip olmasıyla artmaya devam ediyor.

Yazı yazılırken Shiba Inu, 0.00004395 dolardan işlem görüyor.

Ethereum balinası Gimli’nin dev alımına rağmen balina cüzdanlarında Shiba Inu payı düşüyor

Son dönemde piyasa değerinin %12’sini kaybeden SHIB bu kritik eğilim ağırlaşıyor.

GameFi endüstrisi piyasadaki boğa trendini geride bırakırken, SHIB gibi kripto para birimleri uzun vadeli bir konsolidasyon aşamasına girmişti. Daha sonra ise market payı ve piyasa değeri kaybına yol açan bir ayı trendi başlamış gibi görünüyor.

Çeşitli varlıklar arasındaki hakimiyet, genellikle bir eğilim göstergesi olarak kabul edilebilir. Hakimiyetin düşmesiyle, balinalar genellikle fonlarını farklı varlıklara yeniden dağıtıyor. Piyasa şu anda GameFi ve Metaverse tokenlerine doğru eğildiğinden, balinalar fonlarını bu alanlara taşıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin