Bu DeFi token bir gecede yüzde 100 değer kazandı! Yükselişin arkasındaki sebep ne?
Bu DeFi token bir gecede yüzde 100 değer kazandı! Yükselişin arkasındaki sebep ne?

Bu DeFi token bir gecede yüzde 100 değer kazandı! Yükselişin arkasındaki sebep ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Synthetix Network’ün yerel tokeni olan SNX, günün en büyük kazancı oldu. Synthetix tokeninin fiyatı son 24 saatte %100 arttı. Bu ani dalgalanma, sağlanan yeni özellik nedeniyle artan günlük ağ hacminden kaynaklanmaktadır.

SNX 24 saatlik işlem hacmi %1200 arttı

Bir türev likidite protokolü sağlayıcısı olan Synthetix, bir dizi iş parçacığında “Atomic Swaps” özelliğinin anahtar olduğunu belirtti. Platform günlük hacimde 200 milyon dolardan fazla kayıt yapıyor. 1 inç ve Curver finans protokollerindeki takasların günlük hacimde her birinin ortalama 100 milyon dolar olduğunu ekledi.

CoinMarketCap’e göre, SNX tokeninin 24 saatlik işlem hacmi %1200’ün üzerinde fırlayarak 322 milyon dolar oldu. Synthetix, yazım sırasında ortalama 3,04 dolar fiyatla işlem görüyor. Son fiyat artışı, tokenin piyasa çöküşünden kaynaklanan geçmiş kayıplarını silmesini sağladı. SNX’in fiyatı son 7 günde %50 arttı.

SNX ekibi, ssETH/ETH, sBTC/BTC ve sUSD/2CRV için Curve Finance ile yakın bir şekilde çalıştı. Bu, ağın türev belirteçleri sağlamasına yardımcı oldu. Bu arada, Synthetix’in atom değişimi, Uniswap’taki canlı fiyatı kontrol eder ve ardından bunu Chainlink ile karşılaştırır. Bu, mevcut fiyatın gecikmediğinden emin olmak için yapılır. Ancak Synthetix, 1 inç ile entegrasyonun son zamanlarda onlara çok fazla hacim kazandırdığını da sözlerine ekledi.

Celsius 6.6 milyon Synthetix tokenine sahip

Coinglass’a göre, SNX’in yıllık fonlama oranı %200’ü aştı. Bir uzman, Aave protokolü gibi zincirleme borç verenleri, teminat olarak SNX’in ödünç alınmasını veya kullanılmasını durdurmalarını önererek uyardı. Celsius Network’ün cüzdanında yaklaşık 6.6 milyon SNX tokeni tuttuğunu belirtti. Bu tokenler, önümüzdeki dönemde sUSD basmak veya borç almak için kullanılabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin