2022 yılına hızlı giren DeFi projeleri, kayıp yaşamaya başladı

Bu DeFi projeleri yeni yıla bomba gibi başladı! Fırsat mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yeni yıla hızlı başlangıç yapan DeFi projeleri oldu. Yeni yılın ilk pazartesi gününde öne çıkan kripto varlıkların DeFi olduğunu görüyoruz. 2020 senesinde başlayan DeFi rüzgarı 2021 yılının ikinci yarısından itibaren durağan bir döneme geçmişti. Ancak yeni yıla yeniden pozitif hava içinde girdi. Acaba DeFi’ların hareketi büyük boğa koşusunu tetikleyebilir mi?

Yeni yılda Pazartesi günü en iyi performans gösterenler arasında Uniswap, AAVE ve Yearn.Finance yer alıyor. Yeni yılın başlangıcı Defi projeleri, altcoinlere boğaları geri getirdi. Santiment verileri, piyasanın çoğunluğunun neredeyse hiç yükseliş momentumu olmadan neredeyse sabit kalmasına vurgu yaptı. Bununla beraber Defi altcoinlerinin %13’e varan belirgin bir artış kaydettiğini gösterdi.

2021’in son çeyreğinin Eylül ayı satışlarından sonra yükseliş bekleniyordu. Ancak Ekim dışında hem Kasım hem de Aralık, kripto piyasasının Temmuz-Ağustos döneminde görülen seviyelere düşmesine neden olarak kırmızıyla sona erdi. Son aylar, yaz dönemi gibi düşüş içinde geçirdi. 2021’in sonunda kripto pazarı, Ekim ayına göre pazarının %30’unu daha kaybetti. 2022 yılına düşük bir pazar hacmiyle giriş yapılmış oldu.

DeFi projeleri piyasaya öncülük edebilecek mi?

DeFi projeleri piyasaya öncülük edebilecek mi?

Defi projeleri, bir dizi hack olayına rağmen hala en çok aranan kripto varlıklar olarak öne çıkıyor. Toplam DeFi piyasa değeri şu anda 160 milyar doların üzerinde. Pek çok merkeziyetsiz varlık kendi alanında yatırımıcılara iyi imkan sunuyor.

YFI, fiyatta %13’lük bir artışla son 24 saat içinde en büyük sıçramayı yaptı. YFI, günlük grafikte art arda altı yeşil mum oluşturdu ve kripto piyasasının geri kalanının konsolide olduğu bir zamanda bile yükseliş dalgalanmasını gösterdi. 

UniSwap

YFI’yi günlük kazançlar açısından UNI izledi ve son 24 saatte yaklaşık %9 yükseldi. En iyi Dex platformundan biri olan UniSwap, kısa süre önce Polygon ağına geçmişti. Birçoğu mevcut fiyat artışının Matic’e başarılı geçişten kaynaklandığına inanıyor. Bir diğer güne hızlı başlayan varlık ise AAVE oldu. Anlık yüzde 10’ları geçen bir tırmanışa imza attı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin