Bu coinlere sahip olanlara dikkat! Coinbase Pro listeliyor
Bu coinlere sahip olanlara dikkat! Coinbase Pro listeliyor

Bu coinlere sahip olanlar dikkat! Coinbase Pro listeliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika’nın önde gelen kripto para borsası Coinbase Pro, 3 yeni altcoin listeliyor. Listede özellikle Türk yatırımcılarının da elinde tuttuğu ARPA Chain’de var. Diğer iki varlık ise Bounce (AUCTION) ve Perpetual Protocol (PERP).

Coinbase Pro tarafından yapılan açıklamada, 19 Ekim Salı günü borsada alım ve satım işlemleri başlayacak. Binance ve Coinbase gibi önemli borsalarda listeleme açıklaması geldiğinde kripto varlıklar anlık pump yapabiliyor. Ayrıca listeleme saatiyle birlikte yeniden varlıklar yukarı doğru yükseliyor.

Coinbase Pro listeledi, ARPA Chain ve Bounce yüzde 20’den fazla arttı

ARPA, Coinbase listeleme haberinden anında etkilendi. Anlık pump yaşayan ARPA Chain, yüzde 20’yi geçen artışa imza attı. Gün içinde ise yüzde 38’lik sıçrama yaptı. Listeleme haberiyle birlikte son 24 saat içinde 780 milyon dolarlık hacim girişine sahne oldu. 

Yarın Coinbase borsasına girmesiyle bir miktar fiyatlanma ihtimali olabilir. Alım yapmak isteyenler ise riski göz önünde bulundurmalı.

Diğer listelenen Bounce para birim ise yine ARPA gibi yüzde 20’nin üzerinde yükseldi. Haberin ardından 32 dolar seviyelerinde bulunan AUCTION, 42 dolara kadar çıktı. Güne ise yine 32 dolardan başlangıç yaptı. Anlık yüzde 30’luk bir pump yaşadı. 24 saat hacminde ise yüzde 2.400 artarak 45 milyon dolara ulaştı.

Perpetual Protocol listeleme haberini sessiz karşıladı

PERP, Coinbase Pro borsa listelemesini diğer varlıklara göre sessiz karşıladı. Anlık iğne atsa da çabuk geri çekildi. 17 dolardan 19 dolara çıkan Perpetual Protocol, yeniden 17-17,60 dolar seviyelerine çekildi. Hacimde ise yüzde 200’lük artış yaşadı. Kripto varlığı son 24 saat içinde kullanıcılardan 100 milyon dolar yatırım aldı.

blog.coinbase


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin