Metaverse'in Bitcoin'i olma potansiyeline sahip coin

Metaverse’in Bitcoin’i olma potansiyeli taşıyan coin! Alım fırsatı geldi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ana akım coinler bataklıkta takılıp kalıyor ve kazançları düşüş kaydetmeyi sürdürüyor. Bu nedenle, tüccarlar ve hodler’lar, varlıklarını nakde çeviriyor ve takas ediyor. Kripto traderları, artık varlıklarını stabil coinler, DeFi’ler, NFT’ler ve metaverse projelerine kaydırıyor.

Art arda, endüstriden uzmanlar, endüstriyi ön planda tutan NFT’ler ve Metaverse projeleri konusunda iyimser. Yakın bir zamanda Samsung ABD, sanal bir mağazaya ev sahipliği yapmak için Decentraland ile ittifakını duyurdu. Bu, web genelinde ilgiyi Decentraland lehine çevirdi. Öte yandan, bir savunucu, NFT coinlerinin çoğunun geleceği konusunda şüpheli olmaya devam ediyor.

Decentraland, metaverse endüstrisinin bayrak taşıyıcısı mı olacak?

Samsung ABD, Decentraland ile ittifakını duyurdu. Elektronik devi, Decentraland’da amiral gemisini 837 fiziksel mağazasının sanal bir versiyonunu açtı. Girişim, bir markanın Decentraland tarihindeki en büyük arazi devralmalarından biri olacak.

837X sanal mağaza, metaverse platformunda sınırlı bir süre için kurulacak. Dijital mağaza, bağlantı tiyatrosu, sürdürülebilirlik ormanı ve özelleştirilebilir bir sahne içeren dijital etkinliklere ev sahipliği yapacak. Bağlantı tiyatrosu, markanın CES’ten gelen haberlerini canlandırırken, sürdürülebilirlik ormanı sayısız dijital ağacın içinden geçecek.

Ayrıca özelleştirme aşaması, çevrimdışı mağazadan DJ Gamma Vibes tarafından bir dans partisine ev sahipliği yapacak. 837X mağazasının konukları, kazananları eve özel NFT’ler alacak olan görevlere katılabilecek. Samsung’un bu hamlesi ile MANA fiyatı %10.85 artarak 3.21 dolara yükselirken, 24 saatlik işlem hacmi basın zamanında %207.46 oranında artarak Decentraland’a servetler getirdi.

Bunun yanında, bir savunucu, NFT’lerin varlığını sürdüreceğine inanmasına rağmen, NFT’lerin çoğunun geleceği konusunda şüphelidir. NFT’lerin olaylarının 2017 / 2018’deki ICO’lara benzediğini belirtiyor. Bu mümkün olabilir, çünkü yalnızca bir avuç NFT varlıkları işliyor.

Decentraland fiyatını ne bekliyor?

Toplu olarak, Decentraland geç saatte şaşırtıcı hamleler yapıyor, yukarıda bahsedilen girişim, bunlardan yalnızcabir tanesi. Decentraland, bilgili kişiler zaman zaman tokenleri hediye ederken yeni yıla adını kazıyabilir. Ayrıca, ana akım kripto tüccarları, eski coinlerini ortaya çıkan yeni coinlerle değiştirmeye devam edecek ve makul bir boğa koşusunu körükleyecek.

allinonecrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin