Bu borsa Ethereum ve ERC-20 token çekim işlemlerini durdurdu – neler oluyor?
Bu borsa Ethereum ve ERC-20 token çekim işlemlerini durdurdu – neler oluyor?

Bu borsa Ethereum ve ERC-20 token çekim işlemlerini durdurdu – neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Japonya merkezli kripto para borsası Liquid, Ethereum ağındaki ortalama ETH gaz ücretlerindeki artıştan sonra Ethereum (ETH) ve ERC-20 tokenları için para çekme işlemlerini geçici olarak askıya aldı.

Yüksek işlem ücretleri

Liquid, askıya alma haberini 4 Şubat 2021 Perşembe günü resmi Twitter hesabından duyurdu. YCharts’ın verilerine göre, gaz ücreti 3 Şubat’ta neredeyse 17.50 $’a ulaştı ve bu da borsanın ETH ve ERC-20 tokenları için para çekme işlemlerini askıya almasına neden oldu.

Ancak kripto borsası, işlem ücretleri düştüğünde normal hizmetlerin platformda devam edeceğini belirtti.

Mevcut gaz ücreti, Ocak 2021’de daha önce ulaşılan 17.43 $’lık bir önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini (ATH) geçti. Ancak, YCharts’tan gelen veriler, ortalama işlem ücretinin 2 Şubat 2020’de 17.67 $’lık yeni bir ATH’ye ulaştığını ortaya koydu.

Yüksek Ethereum işlem ücretleri, ETH fiyat rallisinin ortasında geliyor. ETH’nin fiyatı, 2017 ATH’sini kırmak için mücadele ettikten sonra nihayet atılımını yaptı ve birkaç zirve yaptı ve sonuçta neredeyse 1.700 $’lık yeni bir ATH’ye ulaştı. Yazım sırasında, ETH fiyatı ATH’den biraz düştü ve 1,658,31 dolardan işlem gördü.

Ethereum dışında, bazı merkezi olmayan finans (DeFi) projelerine yönelik ücretler de fırladı. Popüler kripto yatırımcısı Davis Lark, büyük DeFi platformu Uniswap’ta gaz ücretleri için 50 dolar ödediğini açıkladı.

Bu arada, yüksek işlem maliyeti sonuç olarak karlarını etkilediğinden, yüksek ETH gaz ücretleri, sıradan traderlar için endişe kaynağı olmaya devam ediyor.

btcmanager


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin