Norveçli milyarder resmen kripto para alanına giriş yaptı!
Norveçli milyarder resmen kripto para alanına giriş yaptı!

Bu Bitcoin fraktalı BTC rallisine dair ipuçları veriyor – hedef neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Paul Tudor Jones tarafından yayınlanan bir fraktal, Bitcoin fiyatının erken bir aşamada olduğunu, altın gibi uzun vadeli rallinin henüz 1970’lerdeki gibi davrandığını ima ediyor.

Fraktalın temelinde, BTC’nin daha uzun vadede üstel bir büyüme yaşamasına izin verebilecek uzun süreli bir rallinin erken bir aşamasında olduğu görüşü yatıyor.

Bitcoin, altınla aynı yörüngede olabilir

Bitcoin’in 1970’lerde görülen altın makro trendini takip etmesinin iki ana nedeni var. Birincisi, BTC’nin genişleyemeyen sabit bir arzı var, bu da onu enflasyona karşı çekici bir koruma haline getiriyor. İkincisi, BTC, altının sahip olduğu güvenli liman varlığıyla aynı niteliklere sahip.

Ağustos 2020’de, büyük ABD kripto para borsası Gemini’nin arkasındaki milyarder Bitcoin yatırımcıları olan Winklevoss kardeşler, BTC fiyatının neden 500.000 dolara yükselebileceğine dair bir boğa vakası ortaya koydu.

Tezde, Bitcoin’in onu uygulanabilir bir güvenli liman varlığı haline getiren niteliklerini belirlediler. Winklevoss, özellikle BTC’nin altından farklı olarak herhangi bir potansiyel arz şokuna maruz kalmadığını vurguladı.

Bitcoin’in bu özelliğinden dolayı, yatırımcılar sürekli olarak BTC’nin altından daha iyi bir güvenli liman varlığı olduğunu iddia ediyorlar. BTC ve altın arasındaki bu karşılaştırma, birçok kişinin Bitcoin’in uzun vadeli üstel büyüme için bir yörüngede olduğuna inanmasına neden oluyor

Kripto para birimi alanındaki en büyük fonlardan biri olan Three Arrows Capital’in CEO’su Su Zhu, “BTC’de devam eden herhangi bir düşüş, 1980’lerin borsa süper döngüsünü tahmin etmek için fraktalları başarıyla kullanan efsanevi makro yatırımcı Paul Tudor Jones tarafından belirtildiği gibi, 1970’lerden altın fraktalını takip ettiğimizi ortaya çıkaracağı için bu durum yükseliş anlamına geliyor” ifadesini kullanıyor.

Bitcoin değerlemesi ile altın arasında da büyük bir boşluk var. Şu anda altının piyasa değerinin 9 trilyon dolar olduğu tahmin ediliyor. Buna karşılık, Bitcoin’in piyasa değeri, altının değerinin %4’ünden daha az olup iki varlık arasında bir boşluk bırakıyor.

Yatırımcılar, Bitcoin’in temellerinin ona güç verdiğini söylüyor

Tyler Winklevoss, Bitcoin’in yaratıcısının anonimliğinin dijital para için önemli bir olumlu faktör olduğunu da belirtti.

Bitcoin’in 330 milyar dolarlık bir varlığa dönüştüğünü ve yine de arkasındaki yaratıcısı Satoshi Nakamoto’nun anonim kaldığını söyledi.

Bu durum, yalnızca Bitcoin’in uygun bir değer deposu olarak algılanmasını meşrulaştırıyor ve BTC’yi daha da güçlendiriyor.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin