Shiba burn işlemleri haftalık yüzde 100’ü aştı: Fiyatta olumlu gelişme var mı?

Bu bir rekor: Son 24 saat içindeki yakım altcoine yaradı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto topluluğunu mutlu bir haber Shiba tarafında geldi. Bu zamana kadar en büyük yakım gerçekleşti. Rekor olarak lanse edilen yakımda 1 milyarı aşkın token tek seferde yakıldı. Bu yakım iyi bir gelişme olarak kayıtlara geçti. Ancak fiyat tarafına yansımasını bekleyen yatırımcı hayal kırıklığına uğramış olabilir. Altcoin yakım ile ne kadar yol katetti? Detaylar haberimizde…

Kripto yakma takipçisi shibburn, son yirmi dört saat içinde, yakılan meme coin miktarını paylaştı. Shibburn  büyük bir bölümün dolaşımdan kaldırıldığını duyurdu. Yakım miktarı bu zamana kadar en büyüğü olarak bildirildi.

Yakılan altcoinin miktarı 32.155 dolar değerinde. Shibburn web sitesinde yayınlanan yakma işlemleri listesine göre birkaç ardışık transfer, büyüklükleri ile diğerlerinden öne çıkıyor.

Üç işlem 100 milyondan fazla SHIB yaktı. Diğer üç işlem ise 210 milyon ila 270 milyon token her biri çıkmaz bir cüzdana taşıdı.

Altcoin yakım ile arzını azaltıyor

Yakma izleyicisi 1,3 milyar SHIB hakkında tweet’i yayınladıktan sonra, son birkaç saat içinde topluluğa dolaşımdaki arzdan kaldırılan daha fazla token olduğunu bildiren bir tweet daha attı. 55.402.333, 1.000.000, 20.675.909 ve 18.674.658 SHIB yakımı gerçekleşti.

Rekor yakıma rağmen Shiba düşüşü önleyemedi

Düzenli token yanmalarına rağmen, SHIB fiyatı, kısa bir süreliğine 0.00008845 dolardan işlem gördüğü Ekim ayının sonunda ulaştığı tüm zamanların en yüksek seviyesini toparlayamadı.

5 Nisan’dan bu yana, ikinci en büyük meme tokeni, 0,00002748$’lık yerel bir zirveden düşüyor, 0,00002385$’ lık en düşük seviyeye ulaştı.

Genel olarak, son dört gün içinde SHIB yüzde 13.22 kaybetti. Altcoin, yapılan yakım işlemlerine rağmen beklenen tepkiyi gösteremedi. Topluluk yakım için sevinirken, fiyatlanmaması da üzdü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin