Shib topluluğu için mutluluk verici yanma oranı paylaşıldı!

Bu bir rekor: Babydoge yakımla beraber o meme coin’i alt etti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Meme coin’ler arasında kıyasıya yarış sürüyor. Şu an piyasa değerine göre ilk iki sırada Dogecoin ve Shiba Inu var. Ancak rakipleri boş durmuyor. Diğer alternatif meme coin’ler çalışmalarını sürdürüyor. En çok öne çıkan faaliyetler ise yakım işlemleri…

Herkesin bildiği gibi meme coin’lerin en büyük dezavantajları arz miktarılarıdır. Trilyonlarca basılan tokenler büyük sorun oluyor. Fiyatta yeteri değeri bulamayan varlıklar, ancak yakım ile kendilerini bulmaya çalışıyor. Fakat bu yakım işlemleri sanıldığı kadar kolay olmuyor. 

Son zamanlarda piyasada Babydoge’yi duymayan yoktur. Yaptığı çıkışla dikkat çeken çeken meme coin, diğer rakipleri gibi şimdi biraz daha durağan. Ekip ise ayı piyasasında boş durmayarak büyük yakımlar gerçekleştiriyor.

Babydoge yakım işlemleriyle Shiba Inu’yu geride bıraktı

babydogeburn_ Twitter kullanıcısı, son 24 saatte yakılan miktarı paylaştı. Kullanıcının paylaştığına göre 13,3 trilyon BabyDoge yakıldı. Bu kabaca 15.623 dolara denk geliyor.

Karşılaştırmak gerekirse, Shibburn, aynı zaman diliminde SHIB ordusu geçtiğimiz saatlerde 338 dolar değerinde 29.721.304 meme tokeni yaktığını bildirdi. Bu, BabyDoge ekibinin ölü cüzdanlara gönderdiğinden 29 kat daha az olduğu anlamına geliyor.

BabyDoge ekibi düzenli olarak büyük miktarlarda token yakımı yapıyor. Bu da arzın ciddi azalamasına yardımcı oluyor. Şu ana kadar toplam 420.000.000.000.000.000, yani %47.336’sını oluşturan 198.810.218.548.028.992 Babydoge yakıldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin