Bu ay mutlaka izlemeniz gereken 5 altcoin! 2x-3x-5x potansiyeli var... Usta ismin listesini kaçırmayın
Bu ay mutlaka izlemeniz gereken 5 altcoin! 2x-3x-5x potansiyeli var... Usta ismin listesini kaçırmayın

Bu ay mutlaka izlemeniz gereken 5 altcoin! 2x-3x-5x potansiyeli var… Usta ismin listesini kaçırmayın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Üst düzey bir kripto analisti ve trader, Solana (SOL), Chainlink (LINK) ve diğer üç altcoini bu ay izlenecek dijital varlıklar olarak takipçileriyle paylaştı.

1- Solana (SOL)

Yeni bir videoda, takma ismiyle tanınan yatırımcı Altcoin Sherpa, akıllı sözleşme platformu Solana’nın 140 dolarlık hedefine bir yardım rallisi başlatmadan önce 65 dolar civarına inmesini beklediğini söyledi.

“Bu alana [60-70$] birkaç kez dokunacak ve sonra bir çeşit dip oluşturacak. Ardından muhtemelen yukarı çıktığını, yüksek hacimli 140$ seviyesine ulaştığını ve sonra muhtemelen geri geldiğini göreceğiz.”

2- Chainlink (LINK)

Popüler trader’ın listesindeki bir diğer kripto para, merkezsiz oracle ağı Chainlink. LINK’in önemli bir destek alanına yakın işlem gördüğünü ve yükselişe hazırlandığını iddia etti.

“LINK için dipten satın almayı düşünebilirsiniz. Grafiklerde bir şekilde çift dip var. 15 dolara kadar bir geri dönüş görmemizin mümkün olduğunu düşünüyorum. Bana göre, düşüşlerin oldukça hızlı bir şekilde satın alındığı ve yüksek satış hacmi göz önüne alındığında güçlü görünüyor.”

3- Axie Infinity (AXS)

Listenin bir sonraki üyesi, Blockchain tabanlı oyun Axie Infinity (AXS). Altcoin Sherpa, kripto para biriminin 45 dolar desteğini henüz aşmadığını ve Axie Infinity’nin güçlü bir ralliye hazırlandığını belirtiyor.

“Yine de 2x gibi ya da 45 dolardan 90 dolara ya da bu seviyelerden bazılarını [110 doların üzerinde] vurabilirsiniz. Bunun gelmesi kesinlikle mümkün.”

Altcoin Sherpa şu anda AXS’de yükselişte olsa da, kripto paranın yakın zamanda tüm zamanların en yüksek seviyesini görmesini beklemiyor.

4- Kyber Network (KNC)

Kripto analisti, Kyber Network’te ücret ödemek için kullanılan Ethereum tabanlı bir token olan Kyber Network Crystal’ı (KNC) da takip ediyor. Altcoin Sherpa’ya göre, KNC, kripto piyasalarındaki genel düşüş eğiliminin ortasında bile çok güçlü görünüyor.

“Kişisel olarak dipten almayı düşünürdüm. Direnç seviyeleri ararken, yaklaşık 2,40 dolar dikkatimi çekiyor.”

5- Near (NEAR)

Analistin radarındaki son kripto para, ölçeklenebilirlik ve istikrar için tasarlanmış geliştirici odaklı bir Blockchain olan Near (NEAR). Altcoin Sherpa, 14 $hedefine ulaşmadan önce NEAR için bir hamle daha öngörüyor.

“Belki 8 dolara kadar son bir potansiyel sallanma görmemiz mümkün. Ancak genel olarak, bu kripto para oldukça güçlü kaldı ve bana göre şu anda diğer birçok kripto paradan daha iyi görünüyor.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin