Bu ankete göre VeChain (VET), değerinin oldukça altında fiyatlanıyor
Bu ankete göre VeChain (VET), değerinin oldukça altında fiyatlanıyor

Bu ankete göre VeChain (VET), değerinin oldukça altında fiyatlanıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni bir ankete göre, VeChain (VET) piyasada değerinin altında olan kripto paralar arasında ilk sırada. VET, Hedera Hashgraph ve Ravencoin’i, fiyatı 0,1 dolarlık dönüm noktasını kovalamaya devam ettiği bir dönemde ezici bir çoğunluk ile tahta çıkardı.

VET- VeChain

Anket, New York merkezli bir yayın medyası ve finansal araştırma şirketi olan Real Vision tarafından Twitter’da yapıldı. Real Vision, 221.000 takipçisinden değerinin altında gördüklerine inandıkları kripto para projelerinin adlarını göndermelerini talep ederek başladı.

VeChain açık ara en popüler coindi. Önemli gönderimler toplayan diğer tokenler ise Ravencoin (RVN) ve Hedera Hashgraph (HBAR) idi.

Anket 140.341 oy aldı. Sonunda, VeChain oyların üçte ikisini toplayarak kazanan oldu. Ravencoin, % 30.6 ile ona en yakın tokendi ve Hedera Hashgraph,% 3.6 ile en az popüler olanıydı.

VeChain yükselmeye devam ediyor

En düşük değerli kripto para biriminin anketini kazanmasına rağmen, VeChain üç token arasında en yüksek piyasa değerine sahip. Şu anda 5,8 milyar dolar olan piyasa değeri ile TRON’un hemen altında 21. sırada yer alıyor. Token, geçtiğimiz hafta % 5,9 artışla 0,09 $ ‘dan işlem gördü. Tüm zamanların en yüksek seviyesi 22 Mart’ta kaydettiği 0.0992 $ . VeChain, piyasa değerini 6,4 milyar $’ a çıkaracak 0,1 $ ‘lık zorlu dönüm noktasının peşinde.

VeChain’in fiyatı, çeşitli kurumsal firmalarla ortaklıklar kurmaya devam eden VeChain Vakfı’nın devam eden çabalarından büyük ölçüde yararlandı. En sonuncusu, çözümlerini VeChainThor’da inşa edecek bir hizmet olarak blok zinciri şirketi olan Ubitquity ile. CNF’nin bildirdiği gibi, Ubitquity, küresel başlık endüstrisine güç sağlamak için VeChain’in blok zincirini kullanmaya çalışıyor.

Vakıf ayrıca Çinli-Fransız kozmetik firması Yizhiji, alüminyum devi Hydro ve ABD’li vape şirketi Puff Bar ile ortaklık kurdu.

VeChain CEO’su Sunny Lu, iki hafta önce firmasının da dekarbonizasyonu hedeflemeye çalıştığını açıkladı. VeChain, blok zinciri teknolojisine dayalı bir kavram kanıtı oluşturmak için DNV ve otomotiv endüstrisi devi BYD ile ortaklık kurdu.

En son haberlerde, bir VeChain geliştiricisi, Sync2 lite sürümünün artık kripto para piyasasında lider donanım cüzdanı üreticisi Ledger’ı desteklediğini açıkladı. Sync 2, VeChain’in yakın zamanda piyasaya sürülen ve blockchain’i daha geniş dApp entegrasyonuna açan cüzdan uygulamasıdır.

Yalnızca Libotony olarak bilinen geliştirici, tweet’ine Sync 2’nin Ledger ile entegrasyonunu gösteren bir ekran görüntüsü ekledi. VeChain, geliştiricinin tweet’ini retweetlemesine rağmen entegrasyonu henüz resmi olarak duyurmadı.

crypto-news-flash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin