Majör altcoinler ağır yaralı: Kimse bunu beklemiyordu!

Bu anket sonucu çok konuşulur: O kıtada kripto kabulü artabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto varlıkların benimsenmesi 2022 yılı itibarıyla artacağı düşünülüyor. Henüz ilk çeyrek içinde olmamıza rağmen bu düşünce fazlalaştı. Hatta Rusya-Ukrayna savaşı daha çok kripto endüstrisine yaradı. Hem Rusya hem Ukrayna bir fiil kullanımının önünü açtı. Ancak bir anket sonucu kripto kabulü için daha gerçekçi verileri ortaya çıkardı.

Sherlock Communications tarafından kripto para birimiyle ilgili yeni bir anket, gün yüzüne çıktı. Dünyanın diğer bölgelerine kıyasla sahip olduğu belirli özellikler nedeniyle Latam ülkelerinin bu yıl kripto kabulü için önde olduğu görülüyor. Anketin sonuçları, Arjantin ve Brezilya gibi bazı ülkelerde kripto kullanımının üç haneli rakamlarla arttığını gösteren projeksiyonlarla resmen onaylanıyor.

Anket, kripto kabulü için Latin Amerika ülkelerini gösteriyor

Yapılan anket, Latin Amerika’daki kripto para birimlerinin geleceği için çok sağlıklı bir panorama sunuyor. PR şirketi tarafından hazırlanan rapor, Arjantin ve Brezilya gibi ülkelerin kripto para birimi benimseme konusunda büyük kazanımlar yaşayacağını gösteriyor. Örneğin, Arjantin’de kripto para satın alan insan sayısının %235 artarak %5.55’ten %18.4’e çıkarak üç kattan fazla artması bekleniyor.

Kripto kabulü sadece Arjantin ile sınırlı değil. İyimser projeksiyon bölgedeki tüm ülkelerde tekrarlanıyor. Arjantin, çoğu insanın bu yıl kripto para birimi elde etmeyi hedeflediği ülkeler listesinde üçüncü sırada yer alıyor. Listenin başında ankete katılanların %25’i kripto satın alacaklarını belirten Brezilya, ardından %22,3 ile Kolombiya geliyor.

Ankete katılanların yalnızca %12’sinin kripto satın alma niyetinde olduğunu belirttiği Peru’da da durum aynı şekilde geçerli. Bu metrikle ilgili olarak %1.000’den fazla bir büyüme öngörülüyor. Son olarak Sherlock Communications’ın direktörü Patrick O’Neill kripto kabulü ile ilgili şunları söyledi:

“Anketimiz, Latin Amerika’nın bölgedeki birçok ülkede dijital para birimlerinin dahil edilmesinde büyük bir artış yaşamak üzere olduğunu ortaya koyuyor.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin