Bu analiste göre Bitcoin likidite sorunları yaşayacak – işte nedeni?
Bu analiste göre Bitcoin likidite sorunları yaşayacak – işte nedeni?

Bu analiste göre Bitcoin likidite sorunları yaşayacak: Sebebi ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin boğaları, kripto para birimi fiyatının kısa süre içinde 20 bin dolara ulaşacağını defalarca iddia etti. Birçok analist bunun olacağına inanırken, kimi analistler ise bu görüşe katılmıyor.

Popüler kripto para boğası Joe007, bu haftanın başlarında Bitcoin’in 20 bin dolara yükselmesi durumunda likidite sorunları yaşayacağını söyledi. Yalnızca birkaç yatırımcının kripto para birimini tüm zamanların en yüksek seviyesinde “gerçek dolar karşılığında” satın almak isteyeceğini belirtti. Tam tersine, satın alma emirlerinin yokluğu, daha derinlemesine bir fiyat düzeltmesini takip ederek fiyatları çok aşağı seviyelere çekebilir.

https://twitter.com/J0E007/status/1318816923732353025?s=20

Bitcoin’in gerçek değeri

Açıklamalar, ortalama bir yatırımcının Bitcoin’in gerçek değerini belirleyememesini sorguladı. Şimdiye kadar, kripto para biriminin adil fiyatını ölçen bir formül bulunmuyor.

Bu fikir Bitcoin’i altın kategorisine sokuyor. Bir diğer ifadeyle belirsizlik zamanlarında iyi sonuç veren bir sigorta varlığı konumuna getiriyor. Üçüncü çeyrekte hem kripto para birimi hem de değerli metal seansların en yüksek seviyesine çıktığında bu yaklaşımın doğru olduğu görüldü. BTC / USD yıl boyunca 12.500 $’a yaklaşırken ve XAU / USD 2 bin doların üzerine çıkarak tüm zamanlar rekoru kırarken yatırımcılar ihtiyatlı davrandılar.

Bitcoin, BTCUSD, XBTUSD, BTCUSDT, Xi Jinping, PayPal

Bu varlıkların yukarı yönlü hareketlerini sürdürecek dayanıklılığa sahip olup olmadığını söyleyemediler. Birçoğu kârlarını bir satışla kilitlerken, diğerleri sadece yerel yükseklerden satın almaktan kaçındı. Sonuç olarak, hem Bitcoin hem de altın düşüşe geçti.

Şimdi, en azından Bitcoin yenilenen bir boğa koşusu ile 13 bin doların üzerine çıktığında, daha derin düşüş yönlü düzeltme soruları yeniden ortaya çıkıyor.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin