featured

Bu altcoin, hafta ortasında iyi bir sıçrama yapmaya hazırlanıyor! Devamlılığı olacak mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan LINK, büyük bir yükseliş hareketi için bir sonraki aday olabilir. Bu yazının yazıldığı sırada en çok trend olan kripto para birimlerinin arasındaydı. Şimdi, fiyat hareketi bir model kırılmasına yönelebilir.

LINK, 7 Eylül’den bu yana güçlü bir yükseliş baskısı ile haftanın ilk yarısında aşağı yönlü risklerin üstesinden gelmeyi başardı.

Altcoin, son üç günde kabaca %20 oranında arttı ve güçlü talebin geri döndüğünü doğruladı. Bununla birlikte ralli, altı aylık destek noktasının bir kez daha denenmesiyle sonuçlandı. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde bir kırılmaya şahit olabiliriz.

Bir kırılma, yeni bir yükseliş trendini başlatabilir. LINK’in son beş aydır olumsuz tarafı desteklediğini göz önünde bulundurarak bu durumun yatırımcılar için hoş bir rahatlama olduğu söylenebilir. Şu anda 7,81 dolar civarında işlem gören gözde altcoin, iki ayın en yüksek seviyesi olan 9,48 dolara kıyasla hâlâ bir miktar düşük.

LINK’in devam eden yükseliş girişimi, temmuz ve ağustos aylarındaki önceki girişimine kıyasla daha güçlü bir birikimle destekleniyor. Bu, ağustos ayının son haftasından bu yana agresif birikimin gerçekleştiğini gösteren Para Akışı Endeksi’ne (MFI) yansıyor.

Sosyal hacmindeki artış, özellikle yaklaşan bir konferansla ilgili heyecan nedeniyle LINK’in yönünün yukarı yönlü olduğunun altını çiziyor. Smartcon adlı etkinlik eylül ayının sonuna doğru yapılacak. Bu etkinlik, Chainlink ekibinden sunumlar içerecek.

Zincir üstü veriler, günlük aktif adreslerde bir artış olduğunu ortaya koyuyor. Balina işlem sayısındaki artış, devam eden yükselişten sorumlu olan bir talep dalgasını doğruluyor.

LINK mevcut ralliyi sürdürebilir mi?

LINK şu anda bir toparlanma yörüngesinde. Ancak hâlâ kısa vadeli bir belirsizlik var. Riskli varlıklar için daha fazla aşağı yönlü beklentilerden kaynaklanan bir duyarlılık değişikliği, altcoin’in ağustos ayının ilk yarısındaki rallisini kesintiye uğrattı. Böyle bir sonuç önümüzdeki üç hafta içinde yine ortaya çıkabilir.

Öte yandan LINK, bazı balinaların satış baskısına rağmen toparlanmayı başardı. 1 ila 10 milyon adet LINK token’ı tutan balinalar, son iki gün içinde varlıklarını elden çıkardı.

10 milyondan fazla token tutan balinalar da dahil olmak üzere diğer balinalar, devam eden yükselişe katkıda bulunuyor. Dolayısıyla uzun vadede daha iyi bir yükseliş performansı görebiliriz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin