Bu altcoinlerde düşüş durdurulamıyor! Teknik analiz
Bu altcoinlerde düşüş durdurulamıyor! Teknik analiz

Bu altcoinlerde düşüş durdurulamıyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – LUNA, stabil coin UST etrafındaki karmaşayı takiben 72 saat içinde yaklaşık %84 düştü. UST dolardan sabitlendi ve 0,94 dolara toparlanıp bir kez daha 0,7 dolara düşmeden önce 0,65 dolara kadar düştü. Satış baskısı aşırı olduğundan, destek seviyeleri şu anda altcoin için pek önemli görünmüyor. Cardano ve Avalanche da düşüş trendindeydi.

Terra (LUNA)

LUNA, Cardano, Avalanche Price Analysis: 11 May

A/D göstergesi, son birkaç gün içinde LUNA’nın arkasından yoğun satış hacmi gösterdi. Müthiş Osilatör, altcoin fiyatı daha düşük bir seviyeye inmiş olsa bile, düşüş momentumunun zayıfladığını gösterdi. Do Kwon, UST için bir kurtarma planının çok yakında olduğunu tweetlediği için, uzun vadeli yatırımcılar 10 dolardan veya altından bir miktar LUNA satın alabilirler.

LUNA’yı açığa alma zamanı, ilk 70 doların altına düştüğü zamandı. Kısa vadede, piyasa oynaklığı göz önüne alındığında LUNA’da uzun veya kısa bir pozisyon son derece riskli olabilir. Uzun vadeli yatırımcılar, altcoin’de bir toparlanmaya inanarak dolar maliyeti ortalamasını araştırabilirler.

Cardano (ADA)

LUNA, Cardano, Avalanche Price Analysis: 11 May

Cardano, önceki gün direnç olarak 0,69 dolar seviyesini yeniden test etti. RSI, momentumda boğalara doğru bir kayma olduğunu belirtmek için nötr 50’yi geçmeye çalıştı, ancak başaramadı. CMF de -0.05 işaretinin altındaydı ve bu da piyasadan önemli miktarda sermaye akışı olduğunu gösteriyordu.

21-SMA (turuncu) 55-SMA’nın (yeşil) altında hareket ederken, hareketli ortalamalar da düşüş momentumu gösterdi ve bu da son birkaç gün içinde direnç görevi gördü. Altcoin için bir sonraki yatay destek 0,57 dolarda mevcut.

Avalanche (AVAX)LUNA, Cardano, Avalanche Price Analysis: 11 May

Fiyat geçen hafta hızla tersine çevrilen 64 dolar seviyesinin üzerinde bir kırılmayı engellediğinden, piyasa yapısı kararlı bir şekilde düşüş yaşadı. Fibonacci düzeltme seviyeleri (sarı), AVAX boğalarının fiyatları %38,6 düzeltme seviyesi olan 46,7 doları aşmak için iyi bir çaba gösterdiğini gösterdi. Ancak, bir günlük çatışmadan sonra geri püskürtüldüler.

Bu, 35,23 dolar ve 40 doların dikkat edilmesi gereken bir sonraki güçlü destek seviyeleri olduğu anlamına geliyordu. OBV son birkaç günde sıçradı. Ancak RSI, güçlü düşüş baskısını göstermek için nötr 50 çizgisinin altına geri döndü.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin