Bu iki majör altcoin’deki hareketler dikkat çekici: Son zamanların yükselişi geldi…

Bu altcoinler yükseliş ile dikkat çekiyor: İki varlıkta 5 günün en yüksek seviyesinde

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ağustos ayının bitmesine az bir süre kala yeniden toparlanma emaresi gösteriyor. Bitcoin’in 20 bin dolar üstünde kalması altcoinlere daha çok yaradı. 

Altcoinlerde ise Flow ve Atom ön plana çıkıyor. İki majör varlık piyasada istikrarlı kazanç sağlıyor. Token günün erken saatlerinde %12 yükselirken Flow, Salı günü art arda ikinci bir seans için yükseldi. 

Cosmos da yeşil renkte kalabildi. Çünkü o da beş günün en yüksek seviyesine ulaştı. Genel olarak, küresel kripto piyasası değeri, yazı anına kadar %0,68 arttı.

Flow gün için iyi performans gösterdi

Altcoin bugün %12’ye kadar yükseldi. Salı günkü seansta dikkate değer hareketlerden birine sahip oldu.

Pazar günü FLOW, kripto para piyasaları düşüş baskısının kurbanı oldu. Bu düşüş sonrasında varlık bir ayın en düşük seviyesine geriledi.

O zamandan beri fiyatlar toparlandı ve dünün en düşük seviyesi olan 1,77$’dan uzaklaştı. Bu uzaklaşma sayesinde 2 doların üzerinde kalabildi.

Cosmos (ATOM)

Bugün şimdiye kadarki bir diğer büyük hareketlilik de art arda ikinci bir gün yükselen Cosmos oldu.

Salı günü 10.16$’lık dip seviyesinin ardından ATOM/USD bugün erken saatlerde 11.86$’lık gün içi en yüksek seviyesine çıktı.

Bugünkü hareket altcoin’in 13 doların üzerinde işlem gömesini sağladı. Grafiğe bakıldığında, token 11,50 dolarlık kilit direnç seviyesinin üzerine çıksa da trader’lar kâr elde etmek için hareket ettikçe önceki kazançlar azalmış gibi.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin