Bu altcoinler, önümüzdeki hafta iyi bir tercih olabilir!
Bu altcoinler, önümüzdeki hafta iyi bir tercih olabilir!

Bu altcoinler, önümüzdeki hafta iyi bir tercih olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin kritik direnci kırmak için girişimlerde bulunuyor. Bitcoin Perşembe günü kısa bir süre için 24.000 dolar sınırına ulaştı. Bu haftanın analizinde, hangi coinlerin piyasadan daha iyi performans gösterme potansiyeline sahip olduğunu inceleyeceğiz.

BTC/USDT

Ocak ayındaki keskin rallinin ardından BTC’nin yatay hareketini sürdürmesi beklenmedik değildi. Bitcoin, 21.800 ila 23.800 dolar arasında konsolide oluyor.

23.800 dolardaki direnç kırılırsa, yatırımcılar daha yüksek seviyeleri hedefleyebilir. Bir sonraki direnç seviyesi, bir kırılma olduğunda hızlı bir şekilde test edilebilecek olan 25.400 dolardır. Yukarıdaki grafikte de görülebileceği gibi, BTC zaten birkaç kez direnci kırma girişiminde bulunduğu için direnç zayıfladı.

ETH/USDT

ETH’de de benzer bir yapı görülebilir, çünkü keskin bir rallinin ardından yatay hareket sona eriyor gibi görünüyor. ETH, geçtiğimiz haftadan bu yana 1.520 ila 1.680 dolar aralığında işlem görüyor. Fiyat şu anda direnç seviyesini test ediyor.

Bu direnç kırıldığında, yatırımcılar 1.800 dolar seviyesine doğru bir hareket bekleyebilir. Yine de bu tez, 1.680 dolar seviyesi kırılırsa geçerli olabilir.

NEAR/USDT

NEAR, direnci 2,67 dolardan kırmaya çalıştı ancak başarısız oldu. Bu nedenle yatırımcılar, direnç desteğe dönüşene kadar herhangi bir uzun pozisyona karşı temkinli olmalıdır. Bir kırılma olursa, fiyatın 3,4 dolarlık dirence doğru yükselmesi beklenebilir.

ADA/USDT

ADA grafiğinde güçlü bir yükseliş trendi var ve bu trendin önümüzdeki hafta da devam etmesi beklenebilir. Kripto para bu hafta direnci 0,437 dolarda test etmelidir. Bununla birlikte, direncin tersine dönme şansı olduğu da unutulmamalı.

FTM/USDT

FTM bu hafta 0,59 dolara ulaştıktan sonra boğaların hakimiyetinde bir yükseliş trendi başlattı. FTM, fiyatı ikiye katlayarak en iyi performans gösteren kripto paralardan biri olduğunu kanıtladı. RSI aşırı alım durumu gösterdiği için 0,49 dolara küçük bir geri çekilme beklenebilir. Ancak, geri çekilmeden sonra, fiyat 0,65 dolardaki dirence yaklaşabilir.

coinmarketcap


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin