Bu altcoin'ler haftaya düşüşle başladı! Önümüzdeki günlerde fiyatları ne bekliyor?
Bu altcoin'ler haftaya düşüşle başladı! Önümüzdeki günlerde fiyatları ne bekliyor?

Bu altcoin’ler haftaya düşüşle başladı! Önümüzdeki günlerde fiyatları ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Daha geniş piyasa, yazım sırasında küresel piyasa değerinde yaklaşık %4’lük bir düşüş yaşarken, Terra, Litecoin ve STEPN’in 4 saatlik RSI’si düşüş tarafına doğru yöneldi. Bu gerileme, bu alternatifler için yüksek hacimlerde meydana geldiğinden, alıcıların mevcut satışları durdurmak için bir an önce zemin bulmaları gerekiyor.

Terra (LUNA)

Satıcılar, Şubat ayının daha iyi bir kısmı için uzun vadeli %61.8 Fibonacci desteğini test ettikten sonra, boğalar nihayet bir toparlanma aşamasını hızlandırdı. Sonuç olarak, altcoin önümüzdeki birkaç gün içinde 119 dolar seviyesinde bir engelle karşılaşmadan önce %150’nin üzerinde bir büyüme kaydetti.

Son 13 gün içinde, boğalar %38.2 destek seviyesini korurken, altcoin bazı önemli fiyat noktalarında delindi.

Yazım sırasında, LUNA 24 saatlik %5,89 kayıptan sonra 76,76 dolardan işlem görüyor. Satıcılar kısa vadeli trendin sorumluluğunu üstlenirken RSI aşırı satım işaretinin yakınında gezindi. Ayrıca, fiyat ile yükseliş eğilimi nedeniyle, köşede bir canlanma gizleniyor olabilir.

Litecoin (LTC)

Önceki rallisinde, 101 dolarlık destek güçlü bir geri dönüşü destekledi. LTC 4 saatlik grafiğinde yükselen bir kanal (beyaz) gözlemledi. Bu ralli, altcoin fiyatın 24 Şubat’ta 14 ayın en düşük seviyesine ulaşmasından sonra başladı.

Bu arada, boğalar iki aylık dirençte 131 dolar işaretine yakın bir engel buldu. Bu nedenle, bu işaretten beklenen bir geri dönüş, değeri 20/50/200 EMA’nın altına iten bozulmaya neden oldu. 20 EMA (kırmızı) ve 50 EMA’nın (camgöbeği) son düşüş geçişiyle birlikte, LTC muhtemelen kendisini yakın vadede sürekli bir düşüş için konumlandırdı.

Yazım sırasında, LTC 106 dolardan işlem görüyor. Güneye giden RSI orta hat desteğini kaybetti ve görünür bir düşüş eğilimi sergiledi.

STEPN (GMT)

Binance’de listelenmesinden kısa bir süre sonra, listelerinde yükselen kazançlar gördü ve fiyat keşfine girdi. 2,9 dolarlık bir tavana yerleşen GMT, trend çizgisi direncinin (beyaz, kesikli) kanıtladığı gibi, zirvelerinde kademeli bir düşüş kaydetti.

Altcoin, bu ayın başından bu yana 2 ila 2,6 dolarlık bir salınım aralığı sağladı. En son yükseliş döngüsü, 4 saatlik zaman diliminde birden fazla düşüş eğilimi gösteren mum çubuğunu iten yükselen bir kama (beyaz) kırılmasının ardından sona erdi.

Yazım sırasında, GMT son güne göre %5,69 düşüşle 2,265 dolardan işlem görüyor. RSI, piyasanın daha geniş düşüş bakış açısına karşılık geldi ve dengenin altına düştü. Bununla birlikte, desteğinden herhangi bir toparlanma, gizli bir yükseliş ayrışmasını ateşleyebilir. Ayrıca CMF, sıfır noktasının üzerinde sallanırken ve yükseliş kenarını teyit ederken artan satış durumuna boyun eğmekten kaçındı.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin